Zwangerschapsshoot

Gefeliciteerd met je zwangerschap! Jullie bereiden je voor op een nieuwe fase in je leven. Een fotoshoot van je zwangerschap is een mooie herinnering voor later. Je kindje, in jouw buik. Zo bijzonder! Rond 33 weken zwangerschap is je buik op z’n mooist. Naast jou en je prachtige buik, is je partner ook meer dan welkom om deel te nemen aan de zwangerschapsshoot.

– Een ontspannen fotoshoot
– Op locatie naar keuze
– Duurt ongeveer 1 tot 1,5 uur
– Minimaal 45 nabewerkte foto’s in hoge resolutie
– Online gallery
– Prijs €335,- (inclusief BTW)

In deze gallery vind je een greep uit mijn portfolio zwangerschapsshoots. Enthousiast geworden en lijkt het jou ook waardevol om herinneringen te maken voor later? Stuur mij een mailtje om jouw shoot te boeken!

Aanvullende informatie:

– De genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief reiskosten buiten Moordrecht (€0,35 per kilometer)
– Ik werk op maximaal 1 uur rijden vanaf Moordrecht
– De foto’s worden binnen 3 weken geleverd
– Ik gebruik de gemaakte foto’s graag voor mijn portfolio en social media. Wanneer dit niet gewenst is, geef dit dan aan bij het boeken van de fotoshoot

ERVARINGEN

Zij gingen jou voor

Jasmijn heeft onze zwangerschap, bruiloft en gezin op een prachtige wijze vastgelegd. De fotoshoot verloopt altijd ontspannen en prettig en de foto’s zijn prachtig! Niet gemaakt of geposeerd, maar spontaan. Ze heeft de emotie, liefde en energie goed vastgelegd. Jasmijn is een lieve warme vrouw met veel geduld. We zijn dankbaar dat we de mooiste momenten uit ons leven hebben laten vastleggen door Jasmijn. We kunnen Jasmijn van harte aanbevelen!

- Wesley & Samantha