MENU

Zwangerschapsshoot

Gefeliciteerd met je zwangerschap! Jullie bereiden je voor op een nieuwe fase in je leven. Een zwangerschapsshoot is een mooie herinnering voor later. Je kindje, in jouw buik, de schopjes. Zo bijzonder! Deze tijd is snel voorbij en voor je het weet ben vergeten hoe het voelde om zwanger te zijn, hoe mooi je ronde buik er uit zag. Zo tussen de 33-35 weken zwangerschap is de meest geschikte tijd om de shoot in te plannen. Naast jou en je prachtige buik, is je partner ook meer dan welkom om deel te nemen aan de zwangerschapsshoot.

Ik laat jullie samen je buik bewonderen en zorg ervoor door hier een daar een aanwijzing of opdrachtje dat jullie een serie van afwisselende beelden ontvangen. We gaan wandelen, knuffelen en wanneer jullie al 1 of meer kindjes hebben wordt het een combinatie van een zwangerschapsshoot en gezinsshoot. Jullie herinneringen vereeuwigd!

– Een gezellige, ontspannen fotoshoot op een locatie naar keuze
– Kleding advies via mail of Whatsapp
– Duurt ongeveer 1 tot 1,5 uur
– Preview van ongeveer 10 foto’s
– Online gallery met minimaal 45 nabewerkte foto’s in hoge resolutie
– €335,- (inclusief BTW)

Ben je enthousiast geworden en vind jij het ook waardevol om een blijvende herinnering te maken voor later? Stuur mij een mailtje om jouw shoot te boeken!


Uit welke locaties kunnen we kiezen?

We kiezen in overleg een locatie uit. Dit kan het bos of de hei bij de Utrechtse Heuvelrug zijn of juist een prachtige zandverstuiving zoals de Soesterduinen. Ook het duingebied bij Meijendel is schitterend en/of het strand bij de Wassenaarse Slag. Kortom: genoeg keuze!

Wat is het beste tijdstip?

Absoluut tijdens het gouden uur! Dit magische licht ontstaat in het uur voor dat de zon onder gaat. Licht is erg bepalend voor sfeer in de foto's. Maar ook tijdens bewolking ontstaat er mooi zacht licht.

Wat doen we bij slecht weer?

Een aantal dagen vooraf aan de shoot neem ik contact met jullie op. Op de dag zelf check ik regelmatig wat de weersvoorspellingen zijn. Mocht het slecht weer zijn verplaatsen we de shoot naar een nieuwe datum.

01
03

Wat trek ik aan?

Kledingstyling en kleuren zijn erg bepalend voor de uitstraling van de foto's. Zachte en aardse tinten geven rust en eenheid in jullie foto's. Ook pasteltinten en verschillende texturen en laagjes werken erg goed. Ik stuur jullie bij het boeken van de shoot een brochure met tips. Via Whatsapp kijk ik graag met jullie mee of de kledingkeuze fotogeniek is. Uiteindelijk vind ik het ‘t belangrijkste dat jullie je er prettig en jezelf in voelen.

Haar & make-up

Wist je dat je jezelf meer zelfverzekerd voelt wanneer je haar en make-up on point zijn? Ja, het kost natuurlijk wat extra maar je zult absoluut extra stralen. Uiteindelijk is jouw glimlach natuurlijk de mooiste make-up ;)

Wij zijn niet zo fotogeniek

Deze opmerking hoor ik regelmatig maar echt, als jij jezelf bent ben je sowieso fotogeniek! Niemand houdt van poseren en daarom zal ik door middel van aanwijzingen en opdrachtjes ervoor zorgen dat er spontane momenten ontstaan. Just be you & go with the flow!

02
03

Lever je ook zwart wit foto's?

Absoluut! Tijdens het bewerken van jullie foto's zal ik een aantal foto's omzetten naar zwart wit. Dit kan achteraf ook op aanvraag.

Op welke dagen ben je beschikbaar?

Wanneer we tijdens het gouden uur afspreken ben ik doordeweeks en in het weekend vrij flexibel. Wanneer we overdag afspreken leggen we samen onze agenda's naast elkaar en prikken we een datum.

03
03

ERVARINGEN

Zij gingen jou voor

Jasmijn heeft onze zwangerschap, bruiloft en gezin op een prachtige wijze vastgelegd. De fotoshoot verloopt altijd ontspannen en prettig en de foto’s zijn prachtig! Niet gemaakt of geposeerd, maar spontaan. Ze heeft de emotie, liefde en energie goed vastgelegd. Jasmijn is een lieve warme vrouw met veel geduld. We zijn dankbaar dat we de mooiste momenten uit ons leven hebben laten vastleggen door Jasmijn. We kunnen Jasmijn van harte aanbevelen!

- Wesley & Samantha

We vinden Jasmijn een topper! We hebben twee keer een zwangerschapsshoot bij haar gedaan en onlangs ook een newbornshoot. De foto's zijn prachtig: licht, luchtig en zacht. En wat ik het allerfijnste vond is dat Jasmijn enorm aardig is. Hierdoor waren de shoots heel ontspannen en ongedwongen. Als we nog een keer een fotoshoot willen vragen we sowieso Jasmijn!

- Jacob & Sabine

Lieve Jasmijn,
Wauw!

Wat een prachtige liefdevolle foto's, de liefde en passie straalt ervan af!
We zijn onwijs dankbaar dat je ons voor de 3e keer wilde vastleggen. En zeker bij deze zwangerschap zijn de emoties op de foto's enorm waardevol en ook voelbaar als ik ernaar kijk. Prachtig vastgelegd! Je bent geknipt voor dit vak, zo gedreven, bekwaam en je voelt de liefde bij elke foto!

- Martin & Evelien

Aanvullende informatie:

– De genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief reiskosten buiten Moordrecht (€0,35 per kilometer)
– Ik werk op maximaal 1 uur rijden vanaf Moordrecht
– De foto’s worden binnen 3 weken geleverd
– Ik gebruik de gemaakte foto’s graag voor mijn portfolio en social media. Wanneer dit niet gewenst is, geef dit dan aan bij het boeken van de fotoshoot

Celebrate life

Let's make memories together!

Stuur een berichtje via het contactformulier om jullie zwangerschapsshoot te boeken!

SLUIT