MENU

Dit gezin heeft een speciaal plekje in mijn hart. Niet alleen heb ik de bruiloft van Martin & Evelien vastgelegd, ook fotografeerde ik hun zwangerschappen en deed ik hun newbornshoots. Andersom was Evelien onze kraamverzorgster toen mijn dochtertje geboren was. Heel speciaal!

Inmiddels is Evelien zwanger van haar derde wonderkindje. Deze zwangerschap is niet vanzelfsprekend en daarom voelde de shoot extra speciaal. We spraken een datum af in januari. Het was koud op de hei maar dat mocht de pret bij deze broertjes niet drukken. Dikke liefde tussen hen, papa en mama. We kozen samen voor een warm/beige kleuren palet, wat een goede match was met de winterse kleuren op de hei. Er werd veel geknuffeld, gelachen en gespeeld. Wat een heerlijke, gezellige shoot was dit!

Lieve Martin & Evelien, lieverds zijn jullie! Ik kan niet wachten tot ik jullie als gezin van vijf mag vastleggen!

SLUIT