MENU

HEB JE EEN STUDIE GEVOLGD? EN WAT IS JE ERVARING?

Ik heb met veel plezier de Vakopleiding aan de Fotovakschool gevolgd en ik fotografeer nu ongeveer 10 jaar. Mijn eerste bruiloft fotografeerde ik in 2011, en vanaf toen wist ik het zeker, hier wil ik mee verder! Zodoende ontstond mijn liefde voor het fotograferen van bruiloften. Per jaar fotografeer ik ongeveer 20 bruiloften. Inmiddels heb ik dus heel wat ervaring opgedaan in de wereld van de bruidsfotografie. Ik kies er voor om maximaal 20 bruiloften per jaar te fotograferen, omdat ik elke bruiloft evenveel aandacht en liefde wil geven. Jullie bruiloft is bijzonder en is in één dag voorbij. Daarom wil ik 100% fit zijn, en er 100% voor gaan!

WAAR FOTOGRAFEER JE MEE?

Ik fotografeer met 2 Canon 5D camera’s + professionele, lichtsterke prime lenzen.

HOE ZIET JOUW 'IDEALE BRUILOFT' ER UIT?

Ik heb een hart voor buiten bruiloften vol liefde, persoonlijkheid en details. Een overvloed aan bloemen. Een ceremonie waarbij trouwbeloften worden uitgesproken. Buiten eten aan lange tafels, genietend van speeches door vrienden en familie. Ja, hier maak je mij als fotograaf heel gelukkig mee!

01
04

HOEVEEL TIJD MOETEN WE INPLANNEN VOOR DE FOTOSHOOT?

Gemiddeld hebben we aan 1 tot 1,5 uur voldoende tijd voor de fotoshoot. Dit is wel enigszins afhankelijk van de reistijd tussen eventuele fotolocaties door.

HOE WORDEN DE FOTO’S BEWERKT?

Jullie foto’s worden zorgvuldig geselecteerd en vervolgens nabewerkt in Lightroom. Ik bewerk mijn foto’s met eigen presets die er voor zorgen dat jullie de lichte, romantische en kleurrijke foto’s ontvangen die jullie op mijn website zien. Ik corrigeer op kleur, helderheid contrast, uitsnede en meer.

KUNNEN WE OOK DE ONBEWERKTE RAW BESTANDEN KRIJGEN?

Met de nabewerking zorg ik er voor dat de foto’s naar mijn stijl worden. De onbewerkte foto’s worden niet geleverd.

02
04

HOE LANG DUURT HET VOORDAT WE ONZE FOTO’S KRIJGEN?

Een week na de bruiloft ontvangen jullie een preview van ongeveer 20 foto’s, zodat jullie alvast kunnen nagenieten. Binnen 8 tot 10 weken ontvangen jullie de complete serie.

BEWAAR JE EEN BACK-UP VAN ONZE FOTO’S?

Ja, ik bewaar alle RAW bestanden tot 1 jaar na jullie bruiloft.

MOGEN WE MEEDENKEN OVER DE OPMAAK VAN ONS TROUWALBUM?

Ja zeker! Het is jullie album, waar jullie de rest van je leven mooie herinneringen uit op willen halen. Daarom vind ik het 100% belangrijk dat jullie er 100% tevreden over zijn. Zodra de foto’s af zijn, stuur ik deze naar jullie op en mogen jullie de selectie maken voor het album. Vervolgens maak ik het ontwerp op en stuur ik het naar jullie toe. In deze fase kunnen jullie aangeven wat er gewijzigd moet worden. Vervolgens ga ik hiermee aan de slag, en zal het album helemaal naar jullie wens opgemaakt worden.

03
04

WAT DOE JE ALS JE ZIEK BENT?

Het is me gelukkig nog nooit overkomen, maar het kan natuurlijk wel gebeuren. Voor een klein beetje hoofdpijn blijf ik niet thuis. Ben ik zo ziek dat ik niet kan komen, zal ik op zoek gaan naar een fotograaf die qua werkwijze en stijl bij mij, en dus bij jullie past. Ik beschik over een netwerk van fotografen, waarin wij elkaars back-up zijn.

WIJ TROUWEN IN HET BUITENLAND, REIS JE MET ONS MEE?

Heel tof! Ik reis graag met jullie mee. Stuur een mailtje met jullie plannen, dan bespreken we de mogelijkheden!

Mijn vraag staat er niet bij

Stuur gerust een berichtje via het contactformulier en ik beantwoord al je vragen! :)

04
04
SLUIT