MENU

Oh waar moet ik beginnen.. Deze bruiloft, midden in hartje Toscane, een lief en mooi bruidspaar, locaties om bij weg te dromen en zoveel liefde en warmte. Als ik het over mocht doen, dan zou ik absoluut trouwen in Italië. De prachtige uitzichten met glooiende heuvels, schattige authentieke stadjes en heerlijke wijnen en eten. Dat ik dit mag combineren met werk, maakt mij een gelukkig mens.

Trouwen in Italië, wat een droom!

De bruiloft van Jonathan en Cornelie bestond uit 3 dagen. Een pizzaparty, de bruiloft en de day after een brunch. Dit vond allemaal plaats op het fantastische Borgo i Vicelli. Alles was tot in de puntjes uitgedacht en geregeld samen met wedding planner Inge van De Italiaanse Bruiloft. Jonathan en Cornelie zijn high school sweetshearts en zijn niet alleen mooi van buiten maar ook van binnen. Op 1 juni werd hun grote dag werkelijkheid. De romantische first look vond plaats in een olijfboomgaard. Daarna vierden zij samen met hun familie en vrienden de liefde tijdens een intieme ceremonie, met het prachtige Florence op de achtergrond. Na de ceremonie was het tijd voor de shoot, terwijl de gasten relaxten aan het zwembad. Aansluitend dineerden we aan een lange tafel terwijl de zon onder ging, zucht.. Hoe romantisch.  Er werd gespeecht met een lach en een traan en heerlijk gegeten, iedereen genoot met volle teugen. Jonathan en Cornelie luidde het feest in met een ontroerende openingsdans en daarna werd er gefeest tot in de late uurtjes.

Lieve Jona en Lie, ik vond het geweldig om jullie bruiloft vast te leggen, het was een onvergetelijke ervaring! Ik wens jullie alle liefde toe in jullie leven. Zoals je wel kunt begrijpen was het moeilijk om deze blog kort te houden ;) Genieten jullie mee? La vita é bella!

Wedding planner: De Italiaanse Bruiloft | Jurk: Weddings, Stella York | Pak: Roka | Bloemen: Grazie dei Flori | Taart: Joele | Ringen: Diamond Point | Locatie: Borgo i Vicelli | Fotografie: Jasmijn Brussé Fotografie | Dronefotografie: MvdH Dronephotography

SLUIT