MENU

Deze bruiloft was er een uit duizenden: liefde, emotie, warmte en persoonlijkheid, buiten trouwen, mooie styling en bloemen, heerlijk eten, een top locatie en genietende gasten. Alles vond plaats bij Slot Doddendael, half verscholen tussen de bossen, waar Cleo en Maurice samen vrienden en familie hun liefde bezegeld hebben. Dit was een bruiloft waar alles prachtig samen kwam en waar ik heel de dag met een grote glimlach achter mijn camera aan het meegenieten was. Het zijn veel foto’s dus ik heb deze bruiloft over 2 blogs verdeeld ;)

Cleo & Maurice: ”Tips die wij hebben voor bruidsparen die nu aan het plannen zijn:

Zorg ervoor dat de gasten die je uitnodigt ook echt een toevoeging zijn voor jullie dag. Bedenk je waarom jij diegene graag wil uitnodigen en niet of zij er perse graag bij willen zijn. Kies een ceremoniemeester(s) waar jullie op vertrouwen en waarvan jullie zeker weten dat diegene hetzelfde idee heeft over de dag als jullie. Of dit nou familie, vrienden of een professional is. Uitendelijk gaat het erom dat jullie die dag kunnen genieten zonder zorgen en nergens anders mee bezig hoeven te zijn.

Wij hebben het ook als zeer prettig ervaren om met zoveel lieve en goede leveranciers samen te werken. Wij hadden een styliste en bloemist die vaak met elkaar samen werken en dus super goed op elkaar zijn afgestemd. Onze ceremoniemeester Inge heeft ons echt super goed verzorgd. Daarnaast hadden wij ook een foto en videograaf waar we ons heel relaxed bij voelde. Zij ¨volgen¨ je toch de hele dag dus het is belangrijk dat je lekker jezelf kunt zijn. Kortom ga voor een dag die bij je past en waar je, je goed bij voelt. Op deze manier kan je er het meest van genieten”

Lieve Cleo & Maurice, jullie bruiloft is er een voor in de boeken! Ik wens jullie veel liefde, geluk en gezondheid toe in jullie leven.

Team: Locatie: Slot Doddendael | Wedding planner: Mrs Klein | Styling: Oh happy Day | Bloemen: Bloom Your Life | Fotografie: Jasmijn Brusse | Drone fotografie: MVDH Drone Photography | Video: Blond & Blauw films |  Jurk: Pronovias | Pak: The Tailor Mates 

SLUIT