MENU

Trouwalbums

Samen genieten van de foto’s van jullie bruiloft, fijne herinneringen ophalen onder het genot van een goed glas wijn. De foto’s van jullie grote dag komen pas écht tot hun recht in een prachtig trouwalbum. Het album dat het verhaal van jullie feest der liefde verteld.

Jullie hebben de keuze uit luxe fine art albums. De albums hebben een stijlvol en tijdloos design en hebben stevige lay-flat bladzijden in Fuji-papier. De mooie cover bestaat uit een combinatie van linnen of leer en jullie namen in embossing met goud of zilver folie. De albums zijn beschikbaar in meerdere formaten en hebben standaard 15 spreads = 30 pagina’s. Het is mogelijk deze aantallen tot uit te breiden naar maximaal 80 pagina’s. Ik stel jullie trouwalbum met veel liefde en nauwkeurigheid samen, zodat jullie keer op keer kunnen nagenieten van jullie bruiloft. Een herinnering voor het leven!

Ouderalbums

Een prachtig cadeau om aan jullie ouders of getuigen te geven. Het album is beschikbaar in 15×15 cm en 20×20 cm, en is in linnen of leer te bestellen.

SLUIT