MENU

Bij het plannen van jullie bruiloft komt veel kijken. Je hebt inmiddels de belangrijkste dingen geregeld en zo gaan jullie op weg naar een prachtige dag. Als bruidsfotograaf geef ik jullie graag een aantal tips zodat jullie tijdens de bruiloft en erna kunnen (blijven) genieten! Het zijn momenten die mij opvielen tijdens eerdere bruiloften en waar jullie wellicht je voordeel mee kunnen doen.

First look

Jullie gaan elkaar voor het eerst ontmoeten, op jullie mooist! Dat is een spannend en bijzonder moment. Als fotograaf vind ik het waardevol om jullie beiden emoties vast te leggen, maar wanneer de bruidegom aanbelt en de bruid open doet, kan ik altijd maar bij 1 persoon de emoties vastleggen. Daarom is het mooi wanneer er de ruimte voor is, om elkaar te ontmoeten in de tuin, of misschien een mooie plek in de natuur, bijvoorbeeld een boomgaard of in het bos. Wanneer jullie naar elkaar toe draaien fotografeer ik jullie beide reacties. Kippenvel moment! Neem de tijd om elkaar te bewonderen en geniet van het eerste moment samen.

Samen of met jullie gasten

Vind je het leuk als jullie gasten aanwezig zijn bij de first look? Stem het af met je ceremoniemeester zodat jullie gasten ook kunnen meedelen in dit vreugdevolle moment!

SLUIT