MENU

Bij het plannen van jullie bruiloft komt veel kijken. Je hebt inmiddels de belangrijkste dingen geregeld en zo gaan jullie op weg naar een prachtige dag. Als bruidsfotograaf geef ik jullie graag een aantal tips zodat jullie tijdens de bruiloft en erna kunnen (blijven) genieten! Het zijn momenten die mij opvielen tijdens eerdere bruiloften en waar jullie wellicht je voordeel mee kunnen doen.

Tips voor prachtige getting ready foto’s

Vinden jullie die foto’s terwijl de bruid klaar gemaakt wordt ook zo mooi? Foto’s terwijl je in de make-up gezet wordt, het moment dat je haar gedaan wordt, foto’s van het aantrekken van je jurk, etc? Zorg dan dat de kamer waarin dit plaats vind netjes en opgeruimd is. Wanneer het rommelig is, is dit vaak storend in de foto’s. En dat is zonde! Maar tegelijkertijd, no worries; een beetje rommel hoort er natuurlijk een beetje bij ;). Ook is het prettig als er veel daglicht aanwezig is. Een rustige kamer met grote ramen en zachte kleuren is de perfecte combinatie voor mooie voorbereidingsfoto’s.

Accessoires & details

Terwijl de visagiste met jou bezig is gaat je fotograaf verder met het fotograferen van jouw zorgvuldig bij elkaar gezochte accessoires en details. Leg de accessoires die je gefotografeerd wil hebben alvast klaar. Al die mooie spulletjes zijn nieuw en zitten vaak nog in de verpakking. Zorg ervoor dat alles uitgepakt is en de labels verwijderd zijn. Denk aan je schoenen, parfumflesje, je sieraden, de uitnodigingen/stationery, etc. Bloemen zijn een mooie toevoeging aan de detailfoto’s. Gewoon een paar losse bloemen en bijvoorbeeld een paar takjes olijf of eucalyptus, zorgen voor gegarandeerd prachtige detailfoto’s!

Deel dit moment samen met de vrouwen die je lief zijn

Deel dit moment samen met je moeder, zussen en/of vriendin(nen). Niets is zo gezellig om jullie grote dag te beginnen met de vrouwen die je lief zijn. Dit levert vaak hele mooie en dierbare beelden op! Het is natuurlijk extra mooi als zij hun feestelijke outfit al aan hebben, zodat ook zij op hun mooiste op de foto’s komen te staan.

Jullie bruiloft draait om jou en je hubby to be en het ochtendmoment is het moment om je mooi te maken voor hem. Geniet er van en hopelijk heb je wat aan deze tips. Scroll vooral naar onder voor nog meer getting ready foto’s! Liefs, Jasmijn

SLUIT