MENU

Jullie bruiloft komt in zicht! Iedereen heeft er zin in, misschien voel je al kriebels en zo gaan jullie op weg naar een prachtige dag. Als bruidsfotograaf voorzie ik jullie graag van een aantal tips zodat jullie tijdens de bruiloft en erna kunnen (blijven) genieten! Het zijn momenten die mij opvielen tijdens eerdere bruiloften en waar jullie wellicht je voordeel mee kunnen doen.

Unplugged bruiloft

Al jullie gasten vinden jullie prachtig en zijn druk in de weer met camera’s of mobieltjes om jullie vast te leggen. Heel leuk maar wat jammer kan zijn is dat die mooie mensen ook zo op jullie foto’s komen. Je ziet dan niet hun gezichten maar mobieltjes of camera’s. Vinden jullie dat geen probleem? Dan ik ook niet.

Wanneer jullie dit wel vervelend vinden, kan er een moment met de gasten afgesproken worden dat iedereen jullie mag fotograferen. Daarna kan er via de ceremoniemeester gecommuniceerd worden dat jullie een fotograaf ingehuurd hebben die alle momenten voor jullie vastlegt, en dat jullie gasten dat dus niet hoeven te doen. Je kunt er ook voor kiezen om via een bord of een poster naar jullie gasten te communiceren dat zij hun telefoon in hun tas moeten/mogen houden. Zo beleven jullie gasten de bruiloft veel bewuster, richten zij hun aandacht volledig op jullie en genieten jullie zo nog meer van deze speciale dag.

SLUIT