MENU

In augustus vlogen mijn vriendin en ik naar Italië voor korte break, en te genieten van al het moois dat Toscane biedt. Het is geen geheim dat Toscane, mijn favoriete streek in Europa is. We boekten dit tripje in de winter, met in gedachten dat het warm kan zijn in augustus. Maar dat het gemiddeld 38 graden zou zijn, dat hadden we even niet ingecalculeerd, haha.

Vrijdag kwamen we aan, huurden we een super leuke Fiat 500 en reden na het inchecken in onze B&B, naar Castellina in Chianti. Daarna bezochten we Siena, en hebben we ’s avonds gegeten in San Gimignano. Wij verbleven in Poggibonsi, dat centraal ligt, dus alles was ongeveer een uur rijden. Heel fijn! Zaterdag hebben we een wijnproeverij gehad bij Fattoria Poggio Alloro, een biologische wine & olive farm, wat echt een aanrader is. We hebben geluncht in Cortona, en ’s avonds mocht ik een huwelijksaanzoek fotograferen in Montalcino. Dat was een droom die uitkwam! Zondag was ons relaxdagje en hebben we heerlijk aan het zwembad gelegen in Sugera. Maandag hebben we het mooie Lucca bezocht en dinsdag vlogen we naar huis. Heel veel gezien dus!

Om deze blog wat persoonlijker te maken heb ik een paar selfies toegevoegd :) Lieve Mariëlle, bedankt voor al je geduld als we weer eens moesten stoppen omdat ik een foto wilde maken, haha. Je bent een schat! In mei mag ik terug naar Toscane, maar dan voor een prachtige bruiloft. En daar kijk ik ontzettend naar uit. Genieten jullie mee van deze zonnige foto’s? La vita é bella!

SLUIT