MENU

Lennart & Maria | Linschoten, Houten

”Super fijne ervaring! We konden helemaal onszelf zijn bij deze geweldige fotograaf! En de foto’s zijn FAN-TAS-TISCH! Jasmijn, bedankt! Liefs Len & Marie”


Peter & Mariëlle | Almkerk, Woudrichem

”Wij zijn ontzettend blij dat jij onze fotografe was! Wij vonden het erg fijn met jou, het was gezellig en eigenlijk voel je een beetje als een vriendin! We kregen ook van veel gasten te horen dat ze jou erg leuk en gezellig vonden. We hebben net samen de foto’s bekeken, ik was zó nieuwsgierig! Ze zijn gaaf! Onzettend mooie foto’s! Heerlijk om weer even weg te dromen over onze bruiloft..  ”


Marleen, moeder van de bruid | Moordrecht

”Wij hebben Jasmijn ervaren als liefdevol… bevlogen…integer! Een mooi mens!”


Wilco & Linda | Amerongen

Al tijdens onze eerste afspraak kikte het enorm was en dat werd tijdens de loveshoot nog duidelijker. Jasmijn stelde ons erg op ons gemak en gebruikte fijn aanwijzingen. De manier waarop Jasmijn ons op een liefdevolle manier heeft vastgelegd, maar ook de bewerking past helemaal bij het plaatje. We zijn erg blij met het resultaat en kunnen nu haast al niet wachten tot onze grote dag!


Ziko & Romy | Karpathos, Griekenland

“Toen wij Jasmijn benaderde voor onze destination wedding was zij gelijk enthousiast. Wij vroegen Jasmijn een week lang met ons mee te gaan en drie verschillende feesten op het mooie eiland Karpathos vast te leggen.

Jasmijn is sociaal, lief en heeft echt gevoel voor emoties en details. Ze is die week in Griekenland compleet opgenomen in de groep. Iedereen voelde zich op zijn gemak bij haar en dit resulteerde zich in ontspannen momenten. Ze heeft op alle drie de feesten, de verschillende culturen binnen onze familie perfect weten vast te leggen.

Tijdens onze fotoshoot had Jasmijn fijne tips, want je wilt als bruidspaar mooi maar vooral ook puur op de foto staan. Ik kan wel stellen dat het een kwaliteit van Jasmijn is om ongedwongen emoties vast te leggen. Want wat zijn de foto’s prachtig!

De nazorg van Jasmijn is even zorgvuldig als de voorbereiding en de uitvoering.
Naast het eerlijke advies van Jasmijn hebben wij ook zelf veel inspraak gehad bij het samenstellen van het fotoboek. Ons boek is met zijn leren kaft een echte blikvanger in ons interieur geworden. De foto’s aan de binnenkant nemen ons keer op keer mee terug naar de mooiste dag(en) van ons leven, onze bruiloft! ♡ ”


Paco & Martine | Westzaan, Amsterdam

”Wij zijn super blij met jou. Bedankt voor alle prachtige foto’s, je hebt precies vast gelegd waar het die dag om draaide!”


Max & Chantal | Den Haag

”Mijn vriend en ik hebben een geweldige loveshoot gehad bij Jasmijn. Omdat we nog nooit een fotoshoot hadden gehad waren we best nerveus, maar toen Jasmijn er was, viel dat meteen weg. Een ontzettend lieve meid, die heel goed is in haar werk. Samen zijn we op zoek gegaan naar mooie plekjes om de foto’s te maken. Ze zorgde ervoor dat we ons meteen op ons gemak voelde, waardoor de foto’s heel natuurlijk zijn geworden. Ze gaf simpele, maar duidelijke aanwijzingen en de rest ging eigenlijk vanzelf. Heel fijn! We zijn echt ontzettend blij met het eindresultaat, zulke mooie foto’s!”


Roel & Lotte | Rotterdam

”In augustus 2012 heeft Jasmijn onze bruiloft vastgelegd. Ze heeft prachtige foto’s van onze dag gemaakt waar we nog steeds met liefde naar kijken en we vonden haar als fotograaf heel prettig om mee samen te werken. Voor ons dus reden genoeg om haar nogmaals te vragen, maar nu voor een zwangerschapsshoot en een newbornshoot. De shoots zijn inmiddels achter de rug en we kunnen alleen maar zeggen dat we ervan hebben genoten! Ze is enorm enthousiast als fotograaf, heeft veel ideeën, geeft goede aanwijzingen en mijn man en ik voelden ons meteen weer helemaal op mijn gemak bij haar. Een paar uur na de fotoshoot stuurde ze zelfs al een voorproefje, zodat we alvast konden nagenieten. De foto’s zijn wederom prachtig!”


Joost & Mette | Ouderkerk aan den IJssel, Leiden

”Lieve Jasmijn, bedankt voor alle mooie foto’s! We zijn er enorm blij mee! We vonden het erg fijn om jou als fotograaf te hebben. Door jouw ontspannen houding voelden wij ons snel op ons gemak. Ook het kennismakingsgesprek was erg gezellig. Je hebt een mooie stijl van fotografie en dat was precies de stijl die wij zochten. Erg bedankt voor alles! Liefs Joost en Mette”


Julian & Anneloes | De Bilt, Capelle aan den IJssel

” Vanaf het eerste moment hadden wij een klik met Jasmijn en voelden ons erg op ons gemak. Om een persoonlijke trouwkaart te kunnen laten ontwerpen hebben wij een loveshoot gedaan. Echt een aanrader om van te voren al een shoot te doen om de fotografe te leren kennen en te wennen aan de camera. Onze bruiloft was een hele relaxte dag, mede dankzij Jasmijn. De fotoshoot s’morgens was erg leuk en ontspannend en Jasmijn gaf ons de ruimte om zelf suggesties te geven voor foto’s. Wat ook fijn is, is dat zij heel eerlijk is en duidelijk aangeeft welke houding mooi is voor de foto’s. Wat wij bijzonder vinden is dat ze zulke mooie foto’s heeft gemaakt, terwijl wij soms niet eens merkten dat zij in de buurt was! Jasmijn is een top fotograaf die wij iedereen zouden aanraden. Jasmijn, wij zijn ontzettend blij dat je onze dag hebt zo mooi hebt vastgelegd!”


Martin & Evelien | IJsselstein, Woerden

”Jasmijn is een lieve meid en een top fotograaf, ze is duidelijk in haar afspraken en staat open voor ideeën. Ze legt blijdschap en verdriet en dat is erg waardevol. Toen ik mijn album ophaalde kon ik haast niet wachten om hem te bekijken! Samen hebben we onze hele dag weer opnieuw beleefd, prachtig! Wat een heerlijk moment. Enorm bedankt Jasmijn!”


Robin & Kayleigh | Rotterdam, Capelle aan den IJssel

”Via een goede vriend kregen wij te horen over Jasmijn. Dit was een van de beste keuzes van onze dag. Voorafgaand aan de dag hebben wij onze wensen besproken en Jasmijn zat vol ideeën en stond ook open voor suggesties. Op de dag zelf hoorde Jasmijn er gewoon bij! Door haar ontspannen houding waren onze zenuwen al snel weg en heeft zij prachtige foto’s gemaakt. Wij zouden Jasmijn aan iedereen aanraden, professioneel en enthousiast. De foto’s zijn een eeuwige herinnering aan onze mooie dag en wij zijn Jasmijn hier enorm dankbaar voor. Vol gevoel en emoties, fantastisch! Nogmaals enorm bedankt!”


Tim & Marlies | Linschoten, Gouda

”Met veel plezier kijken we terug op de loveshoot en bruidsreportage die Jasmijn voor ons heeft gedaan. We zijn heel bij met het resultaat! Jasmijn is een gezellige en spontane meid, waarbij je je gelijk op je gemak voelt. Ze heeft zelf veel originele en creatieve initiatieven, maar luistert ook naar onze ideeën. Je merkt aan Jasmijn dat ze gepassioneerd is door fotografie. Zodra ze een camera in haar hand heeft, is ze niet meer te stoppen!”


Aart & Judith | Waddinxveen, Krimpen aan den IJssel

”Jasmijn heeft echt talent, wat terug te zien is in onze trouwreportage. Als wij de foto’s bekijken, herleven wij de dag opnieuw. Wij zijn erg blij met het album die in het kort onze prachtige dag laat zien!”


John & Anneke | Moordrecht

”Toen wij besloten om te trouwen hoefden we eigenlijk niet na te denken wie wij als fotograaf wilden. Wij wilden graag Jasmijn, en gelukkig wilde zij dat ook! :) We kennen haar al jaren, en weten dat ze goed is in haar werk en dat ze er écht voor gaat. Onze bruiloft was een onvergetelijke dag. Wat er nu nog van over is zijn mooie herinneringen en prachtige foto’s.

Tijdens de fotoshoot was er een ontspannen sfeer. Hierdoor waren we op ons gemak, konden we voor de camera écht onszelf zijn en hebben we veel lol gehad. Het resultaat is te zien op de foto’s! Jasmijn, normaals heel erg bedankt! We vonden het echt ontzettend leuk dat je onze bruiloft hebt gefotografeerd! Wij zullen je zeker aanbevelen aan mensen die op zoek zijn naar een spontane, gezellige en talentvolle fotograaf!”


Ruben & Jeanine | Lisse, Moordrecht

”Jasmijn is professioneel, heeft veel oog voor detail, is nauwkeurig en onopvallend aanwezig. Jasmijn is een gezellige fotografe waarbij je je op je gemak voelt en je jezelf kan zijn, wat zeker niet onbelangrijk is op de mooiste dag van je leven, waarop je misschien toch wat gespannen bent. Ze creëert een fijne, ongedwongen sfeer tijdens het foto’s maken, wat terug te zien is in de foto’s. Ja, wij waren heel blij met Jasmijn en zijn haar heel dankbaar voor de prachtige herinneringen aan onze mooie dag”

 

 

SLUIT