MENU

Ervaringen van bruidsparen:

Zij gingen jou voor

Via Instagram kwamen wij bij Jasmijn terecht en waren wij al snel onder de indruk van haar foto’s. Hier zagen wij spontane, pure en lichte foto’s met veel emoties. Dit was precies wat wij zochten! Tijdens een fijn kennismakingsgesprek nam Jasmijn de tijd om naar onze wensen te luisteren en was ze oprecht geïnteresseerd in wie wij waren. We kregen een kijkje in haar portfolio onder het genot van een lekker kopje koffie en thee. We besloten om Jasmijn te kiezen als trouwfotograaf voor onze bruiloft en daar zijn we heel blij mee geweest!

Op onze grote dag straalde Jasmijn veel vrolijkheid en rust uit. Het was heel fijn om Jasmijn om ons heen te hebben. Onze familieleden gaven aan dat het voelde alsof Jasmijn deel was van de familie. Jasmijn was erg liefdevol én ontspannen. Zo hebben wij onze grote dag ook echt mogen ervaren!

We kregen al snel een preview en waren erg enthousiast! We hebben een prachtig album door Jasmijn laten maken. Jasmijn luisterde naar hoe wij het wilde hebben en niks was te veel. Hier zijn wij Jasmijn erg dankbaar voor! We zijn ontzettend blij met de foto’s en het album. Lieve Jasmijn, onwijs bedankt voor je tijd, inzet, professionaliteit, humor, liefde en geduld! Jij hebt onze dag een goud randje gegeven!

- Koen & Emma | Vlaardingen

Jasmijn's stijl van fotograferen is een verlengstuk van wie zij is als persoon: warm, vriendelijk en persoonlijk. Vanaf het eerste moment toen we samen haar portfolio zagen wisten we zeker, dat we met Jasmijn de juiste keuze hadden gemaakt. Van kennismaking tot onze grote dag: alles verliep uitermate soepel en we zijn enorm blij met het resultaat. Jasmijn je bent een kanjer en we wensen dat je nog velen koppels mag vastleggen tijdens hun speciale dag!

- Martin & Laura | Florida, USA

Genietend van de foto’s kijken we terug op een prachtige dag! We zijn zo blij dat we Jasmijn op deze dag erbij hebben gehad. Ben heeft heel zijn leven al een gruwelijke hekel aan foto’s gehad, maar Jasmijn heeft het voor elkaar gekregen dat hij de fotoshoot een van de leukste momenten van de dag vond. Dat is een hele prestatie! Ze zorgde er echt voor dat we allebei helemaal onszelf konden zijn en dat zie je ook goed terug op de foto’s. Het belangrijkste op je eigen trouwdag! Daarnaast was het ook gewoon heel gezellig om Jasmijn er bij te hebben, dat kregen we ook veel van onze gasten te horen. Ze is een lieve meid, sociaal, enthousiast, op de achtergrond als dat nodig is (tijdens de kerkdienst hebben we helemaal niet door gehad dat er foto’s zijn gemaakt) en legt de leukste spontane momenten vast. De bewerking van de foto’s vinden we heel erg mooi, omdat het een heel natuurlijk, rustig en mooi beeld van de dag weergeeft. Voor iedereen die nog gaat trouwen én van een mooie natuurlijke bewerking houdt, bevelen we Jasmijn zeker aan!!

- Benjamin & Marinke | Ridderkerk

''Wat zijn wij blij dat wij voor jou hebben gekozen, Jasmijn! Wij vonden je stijl direct prachtig en na onze eerste ontmoeting, wisten we het helemaal zeker, jij fotografeert onze grote dag. Je hebt oog voor ieder detail, de communicatie verloopt soepel, je stijl is fantastisch, je bent persoonlijk en betrokken, je kan situaties goed inschatten, je bent lief en vriendelijk en je levert ook nog is een fantastisch eindproduct. Jouw enthousiasme en het leuke contact hebben er voor gezorgd dat onze grote dag extra mooi was en dat we ons hele leven na kunnen genieten van de stralende foto’s, ons prachtige trouwalbum en de persoonlijke ouderalbums. Het maken van een album doe je ontzettend goed. Je hebt ons mee laten beslissen over wat er in het album komt. Dat heeft ervoor gezorgd dat het trouwalbum extra speciaal en bijzonder is. Ieder bruidspaar zal boffen met jou als bruidsfotografe. Je hebt onze dag onvergetelijk gemaakt!''

- Kees & Marianne | Delft

''Jasmijn zag op het juiste moment de mooiste momenten en wist deze op een hele waardevolle manier vast te leggen. Van het begin tot het einde van de dag voelen wij ons bij haar op ons gemak door haar relaxte houding. Jasmijn liet ons echt onszelf zijn en gaf op subtiele wijze fijne aanwijzingen. Door onze klik konden wij ons goed voor de camera ontspannen en genieten van ons moment samen. Als eindresultaat ontvingen we een schitterend linnen album en het is echt een pronkstuk is geworden. Lieve Jasmijn, we hadden ons voor deze belangrijke dag in ons leven geen betere fotograaf kunnen wensen. Je bent een topper! ♡''

- Wilco & Linda | Amerongen

''We vinden het best lastig om in woorden te beschrijven hoe blij we met jou zijn hihi. Vanaf het kennismakingsgesprek hebben wij het volste vertrouwen in jou gehad. Op onze dag was je heel relaxed en enthousiast. Wij en de daggasten hebben dit als heel prettig ervaren en je paste er helemaal tussen. De foto’s zijn prachtig geworden, stuk voor stuk met oog voor detail! Je hebt de momenten precies goed weten te vangen. Wij zouden jou aan iedereen aanbevelen!''

- Hester & Romano | Waddinxveen

"Toen wij Jasmijn benaderde voor onze destination wedding was zij gelijk enthousiast. Wij vroegen Jasmijn een week lang met ons mee te gaan en drie verschillende feesten op het mooie eiland Karpathos vast te leggen.

Jasmijn is sociaal, lief en heeft echt gevoel voor emoties en details. Ze is die week in Griekenland compleet opgenomen in de groep. Iedereen voelde zich op zijn gemak bij haar en dit resulteerde zich in ontspannen momenten. Ze heeft de verschillende culturen binnen onze familie perfect weten vast te leggen.

Tijdens onze fotoshoot had Jasmijn fijne aanwijzingen, want je wilt als bruidspaar mooi maar vooral ook puur op de foto staan. Jasmijn heeft talant voor het vastleggen van ongedwongen emoties. Want wat zijn de foto's prachtig!

De nazorg van Jasmijn is even zorgvuldig als de voorbereiding en de uitvoering.
Naast het eerlijke advies van Jasmijn hebben wij ook zelf veel inspraak gehad bij het samenstellen van het fotoboek. Ons boek is met zijn leren kaft een echte blikvanger in ons interieur geworden. De foto's aan de binnenkant nemen ons keer op keer mee terug naar de mooiste dag(en) van ons leven, onze bruiloft! ♡ ”

- Ziko & Romy | Karpathos, Griekenland

''Wij hebben de samenwerking met jou als fotograaf ervaren als zeer prettig. Vanaf het eerste moment hadden we een goed gevoel bij jou. In de aanloop naar de bruiloft reageerde je snel als wij vragen hadden. Op onze trouwdag was het ook erg fijn om jou erbij te hebben. Je bent als persoon rustig en lief waardoor je bijna niet door hebt dat je er bent. Dit is ook terug te zien aan de spontane foto's. Ook tijdens het foto moment die we als bruidspaar samen met jou hebben gedaan konden we goed ons zelf zijn en voelde wij ons erg relaxed.

Na afloop van de bruiloft hadden we al heel snel een preview van de foto's ontvangen waardoor je meteen weer even terug gaat naar die dag. Het is erg fijn om zelf de selectie te mogen maken en het boek samen te kunnen stellen. Zo is het helemaal naar ons zin geworden en hebben we altijd iets moois om naar terug te kijken.''

- Maurice & Cleo | Rotterdam

''Jasmijn is een geweldige fotografe! Op onze dag hoorde ze er gewoon bij. Door haar ontspannen houding waren onze zenuwen al snel weg en wauw, wat een prachtige foto's zijn het geworden! Precies zoals wij zijn! Liefde, emoties, details, alles heeft Jasmijn vastgelegd zoals we hoopten. Dankzij ons mooie album kunnen we elke keer weer nagenieten van onze grote dag!''

- Robin & Kayleigh | Rotterdam, Capelle aan den IJssel

''Lieve Jasmijn, we vonden het erg fijn om jou als fotograaf te hebben. Je mooie, romantische stijl van fotografie sprak ons erg aan en was precies de stijl die wij zochten voor onze bruiloft. Door jouw ontspannen houding voelden wij ons helemaal op ons gemak en vaak hadden we jouw aanwezigheid niet eens door. Bedankt voor alle mooie foto's, we zullen ze voor altijd koesteren!''

- Joost & Mette | Ouderkerk aan den IJssel, Leiden

SLUIT