MENU

Because I know there’ll be no more waiting and we’ll finally be together. I’m ready for our future together ♥

Een klein, persoonlijk blogje dit keer. Een greep uit ons leven op dit moment. Er staan zoveel spannende dingen te gebeuren! Nog maar 3 maanden en dan trouw ik met mijn grote liefde. Een heerlijk vooruitzicht om alles met elkaar te delen. Samen de toekomst in te gaan. Samen reizen, geloven, dromen, samen oud worden! Natuurlijk zijn dit geen vanzelfsprekende dingen, maar dit is waar ik van droom en enorm naar uit kijk.

Het regelen van onze bruiloft gaat tussen het fotograferen en bewerken van andere bruiloften door. Gelukkig staan alle hoofdlijnen vast en is het nu nog een kwestie van het regelen van de details. Ons huis is zo goed als af, op wat puntjes op de i na. Dat kunnen we weer afvinken van onze to-do lijst, wat voor rust in m’n altijd bezig hoofd zorgt ;).

Het trouwseizoen is volop aan de gang, en ik geniet! Ook beginnen de bruiloften van 2016 binnen te druppelen, wat erg fijn is. 2016 wordt een jaar van vernieuwing. Dit jaar heb ik allerlei nieuwe leveranciers in de bruidsbranche ontmoet, super leuk om mee samen te werken! Voor 2016 heb ik daarom veel plannen en nieuwe ideeën. It’s going to be awesome! Gaan jullie volgend jaar trouwen en zijn jullie opzoek naar een romantische bruidsfotograaf? Let me know! Ik stuur jullie graag meer informatie toe!

Liefs,
Jasmijn

 

SLUIT