MENU

Het is weer tijd om terug te blikken op het afgelopen jaar. Geen blog met foto’s maar persoonlijke woorden. 2018 is omgevlogen! Het was een jaar van groei, zowel op persoonlijk als op zakelijk vlak. Het was een jaar van hard werken en genieten. Ik ben dankbaar dat ik elke dag mag doen waar ik van hou. Ik blijf het bijzonder vinden dat ik een uniek moment in jullie leven mag vast leggen en daarin mag delen. Elk liefdesverhaal, speech, elke traan, warme vriendschap en trouwbelofte heeft me geraakt. Daarom: bedankt voor het vertrouwen! Maar ook voor je betrokkenheid. Het feit dat je de blog leest en de tijd neemt om te reageren op mijn foto’s. Dank je wel! Ik zie er naar uit om nieuwe mensen te ontmoeten en naar het maken van prachtige herinneringen, het vertalen van de liefde in mijn foto’s. Eén van de dingen die ik belangrijk vind, is leven in dankbaarheid. Dankbaar zijn op fijne en minder fijne momenten. Dankbaar zijn maakt gelukkig. Mijn doel is om niet alleen mijn hart te volgen, maar vooral Gods hart te zoeken. Hij weet wat het beste is voor ons leven en Hij geeft ons een hoopvolle toekomst! Ik wens je een heel mooi en gezond nieuw jaar, vol liefde!

Liefs Jasmijn


SLUIT