MENU

Bye 2017, hello 2018! Een terugblik op een liefdevol, prachtig en leerzaam jaar. Ik ben dankbaar, want wat een geluksvogel ben je als je een baan hebt die tegelijkertijd je grootste passie is! Het jaar is voorbij gevlogen en het is goed om even stil te staan en m’n zegeningen te tellen. Ik wil ieder fantastisch bruidspaar, lieve koppels en gezinnetjes bedanken voor hun vertrouwen. Ik vond het geweldig om de waardevolle momenten in jullie leven te mogen vastleggen. Het blijft iets bijzonders! Lieve Maarten, vrienden en familie, bedankt voor jullie steun. Jullie bieden altijd een luisterend oor en staan altijd voor me klaar. Dit betekend veel voor mij. Ook een ode aan alle leveranciers met wie ik heb mogen samenwerken het afgelopen jaar. Ik ben dankbaar!

In 2017…

  • Reisde ik het hele land door en heb ik 18 prachtige en unieke bruiloften mogen vastleggen, en ook veel koppels, gezinnetjes en baby’s
  • Heb ik bijna alleen maar buitenbruiloften gefotografeerd, wat een hele fijne trend is en ik alleen maar kan aanmoedigen
  • Was ik twee jaar getrouwd met mijn mannetje & hebben we een mooie reis gemaakt
  • Heb ik mijn eerste destination wedding gefotografeerd in Griekenland en kreeg ik een boeking voor een bruiloft in Italië in 2018 (yay!)
  • Begon ik met het geven van mentorsessies, en ik ontdekte wat een heerlijk gevoel het geeft om anderen te helpen met hun fotografiebedrijf
  • Kocht ik een professionele drone en vanaf volgend jaar hoop ik hier meer van te laten zien :)

2018 beloofd ook een mooi jaar te worden met veel lieve bruidsparen en andere klanten. Ik zie er naar uit om nieuwe mensen te ontmoeten, te reizen naar mooie locaties en naar het maken van prachtige herinneringen!

Ik wens jullie alvast een gezond en gezegend nieuw jaar, geniet met degene die je lief zijn! Xx Jasmijn

 

SLUIT