MENU

Geen blog met foto’s dit keer, maar persoonlijke woorden. Een terugblik op een prachtig en leerzaam jaar. Ik ben dankbaar! Dankbaar voor alle bruidsparen en andere klanten die mij hun verhaal lieten vast leggen. Elke bruiloft die ik fotografeerde was een feest! Hèt feest van de liefde, waar een twee mensen elkaar voor altijd trouw beloven. En dat raakt me, elke keer weer. Ik vind het heerlijk om een gezin, of het pasgeboren leven vast te leggen, maar bruiloften hebben een bijzonder plekje in m’n hart. Een van de dingen die ik zo mooi vind aan dit vak is dat het heel persoonlijk is. Je word toegelaten in verschillende levens en families. Ik mocht toffe en inspirerende mensen ontmoeten, waaruit soms leuke contacten zijn uitstaan.

2014 was het jaar waar ik zelf ten huwelijk gevraagd ben, en 2015 wordt ons jaar. Super leuk en spannend om nu zelf een bruidspaar te zijn. Trouwen met mijn grote liefde! Zo veel mooie dromen en toekomst plannen ♡.

Afgelopen jaar mocht ik 20 bruiloften vast leggen en 2015 beloofd weer een prachtig jaar te worden. Ik had nooit durven dromen dat ik zou staan waar ik nu sta. Ik vergeet m’n zegeningen vaak te tellen, maar wat zijn het er veel. Nogmaals bedankt voor het vertrouwen dat jullie in mij hadden. Ik wens jullie een heel gezegend 2015, vol liefde! The best is yet to come!

New year.

New feels.

New chances.

Same dreams, fresh starts.

I dare you to believe in yourself. You deserve all things magic

SLUIT