MENU

Als ik Santorini moet beschrijven komen de volgende woorden in me op: intiem, gezellig en romantisch, altijd lekker weer, relaxed, prachtige architectuur, en natuurlijk zon, zee en strand. Santorini is het meest romantische eiland van de Cycladen. Het eiland is geliefd bij pasgetrouwde stellen en heeft alle ingrediënten voor een heerlijke huwelijksreis. Wij hebben genoten! Mijn man (ja dat is nog wel wennen hoor, haha) en ik verbleven 12 dagen in Kamari, in een fijn appartement dat letterlijk 20 meter bij het strand vandaan ligt. We ontbeten elke dag met een prachtig uitzicht. Mocht je nog op zoek zijn, ik kan je dit appartement absoluut aanraden.

Je kunt Santorini goed zelf ontdekken door een auto of een quad te huren, maar er worden ook veel excursies begeleid door een gids. Wij hebben voor beiden gekozen, en voor ons gevoel daarom wel ongeveer alles er uit gehaald wat er in zat. En wat valt er veel te ontdekken! Santorini is super veelzijdig, echt voor ieder wat wils. Santorini staat ook bekend om haar adembenemende zonsondergangen. Zulke mooie uitzichten! Ik kan nog een heel reisverslag schrijven over elk mooi stadje en allerlei activiteiten, maar ik laat de foto’s voor zich spreken ;). 

Geniet mee en proef de sfeer van the island of romance, Santorini! ♡

SLUIT