Most of all, let love guide your life. Col. 3:14

Mijn naam is Jasmijn en ik ben een bruids- en lifestyle fotograaf gevestigd in Moordrecht. Voor jullie bruiloft en fotosessie reis ik door binnen- en buitenland. Mijn stijl kan je omschrijven als licht, puur, romantisch en tijdloos. Tijdens mijn studie aan de Fotovakschool ontwikkelde ik een liefde voor het fotograferen van mensen en verhalen. Liefde fascineert mij. Liefde creëert allemaal waardevolle momenten die het verdienen om vastgelegd te worden.

Sinds 2012 volg ik mijn hart en heb ik de afgelopen jaren tientallen bruiloften en koppels mogen fotograferen. Ik kies in mijn fotografie voor de fine art benadering. Dit houdt in dat je in iedere foto een stukje schoonheid kunt ontdekken. Schoonheid in momenten, emoties, in licht en details, eigenlijk in alles. Het leven is een geschenk en bijzondere momenten zijn het waard om gevierd te worden, want de tijd vliegt soms aan ons voorbij. Mijn doel is om deze momenten vast te leggen, zodat je ze voor altijd kunt koesteren. Ik geniet ontzettend van mijn baan. Het fotograferen van de liefde, wat een privilege! ♡

In 2015 ben ik getrouwd met mijn grote liefde en beste maatje, Maarten. In 2020 ben ik mama geworden van een dochtertje, Salomé, en zij is een geschenk uit de hemel. Ik heb een passie voor Toscane en combineer dat graag met fotografie. Lange zomeravonden, gezellig met vrienden en familie natafelen met een heerlijk wijntje erbij, dat doe ik graag. Ik geniet erg van de kleine dingen en ben gek op m’n katten, bloemen, mooi licht, thee, wandelen in de natuur en fijne boeken lezen.

Spreekt mijn werk en alles wat je hier leest je aan? Dan zijn wij waarschijnlijk een match! Ik zie er naar uit je te ontmoeten!

Zijn jullie enthousiast geworden en benieuwd wat ik voor jullie kan betekenen? Neem contact op via het contactformulier!