MENU

Most of all, let love guide your life. Col. 3:14

Hey, dit hier ben ik: een enthousiaste fotograaf gevestigd in Moordrecht, gespecialiseerd in het vastleggen van de liefde! Voor jullie bruiloft en fotosessie reis ik door binnen- en buitenland. Tijdens mijn studie aan de Fotovakschool ontwikkelde ik een liefde voor het fotograferen van mensen en verhalen. Liefde creëert allemaal waardevolle momenten die het verdienen om vastgelegd te worden.

Sinds 2012 volg ik mijn hart en heb ik de afgelopen jaren vele bruiloften en gezinnetjes en baby’s mogen fotograferen. Ik kies in mijn fotografie voor de fine art benadering. Dit houdt in dat je in iedere foto een stukje schoonheid kunt ontdekken. Schoonheid in momenten, emoties, in licht en details, eigenlijk in alles. Het leven is een geschenk en bijzondere momenten, klein en groot, zijn het waard om gevierd te worden want de tijd vliegt voorbij. Ik leg deze herinneringen met veel liefde voor jullie vast!

In 2015 ben ik getrouwd met Maarten, mijn grote liefde, mijn rots, mijn beste vriend. Samen hebben we een dochtertje, Salomé. Zij is een geschenk uit de hemel waar ik God elke dag voor dank. Ik ben iemand die erg van het kleine geniet. De bloemige geur op een lente avond. Dat prachtige licht tijdens een zonsondergang. Mijzelf verwonderend over alles wat groeit en bloeit wanneer ik aan het tuinieren ben. Ik heb liefde voor Toscane en ik combineer dat graag met fotografie. De prachtige uitzichten, glooiende heuvellandschappen, schattige authentieke stadjes en heerlijk wijnen en eten. Ja, ik word gelukkig van Toscane. Lange zomeravonden, gezellig met vrienden en familie natafelen met een goed glas wijn erbij, dat doe ik graag. Ik kan een tikje chaotisch zijn en daarom hou ik juist van structuur en lijstjes. Ik ben gek op thee met chocola, heb een groot hart voor dieren en ik hou van wandelen in het bos. Ik kan me verliezen in een historische roman vol romantiek en dat kost me met regelmaat m’n nachtrust, haha!

Spreekt mijn werk en alles wat je hier leest je aan? Dan zijn wij waarschijnlijk een match! Ik zie er naar uit je te ontmoeten!

Zijn jullie enthousiast geworden en benieuwd wat ik voor jullie kan betekenen? Stuur een berichtje via het contactformulier en wie weet zie ik jullie snel!

SLUIT