MENU

Newbornshoot

Eindelijk kunnen jullie je kindje in je armen sluiten. Een groot wonder, net geboren. 10 kleine vingertjes, zachte haartjes, een lief neusje en oh wat ruikt je baby heerlijk. Dit wil je nooit meer vergeten. Uit ervaring weet ik hoe waardevol het is om deze speciale tijd vast te laten leggen. Hoe het was op dat moment. Omdat je baby zo snel groot wordt en de tijd vliegt. Omdat je met die ene foto, de tijd even stil zet.

Wanneer jullie er klaar voor zijn spreken we een datum af. In de eerste 2 weken is je kindje nog zo pril en slaapt het veel. Dit levert vaak de meest schattige foto’s op. Rond 5 weken is je kindje iets langer wakker en zal het wat meer om hem of haar heen kijken. Na 6 weken is het newborn vaak wel ‘van je baby af’. Daarom raad ik aan om de newbornshoot binnen 6 weken in te plannen.

Ik maak pure en liefdevolle foto’s van jullie als gezin, van de baby, het kamertje en alle mooie details die daarbij horen. We houden rekening met het ritme van de baby. Er is dus alle ruimte om te voeden, luiers te verschonen, te kroelen etc. Ik maak ongedwongen foto’s in jullie eigen omgeving, super persoonlijk en mooi voor later.

– Een ontspannen, op de baby’s ritme aangepaste fotoshoot
– Duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur – Kleding advies via mail of Whatsapp
– Preview van ongeveer 10 foto’s
– Online gallery met minimaal 45 nabewerkte foto’s in hoge resolutie
– €350,- (inclusief BTW)

Wil jij deze bijzondere newbornperiode vast gelegd hebben en herinneringen maken voor later? Stuur een bericht via het onderstaande formulier om jullie newbornshoot te boeken!

Benieuwd naar een complete newbornshoot? Bekijk dan deze blog!

Hoe bereid ik me voor?

Voed je baby voordat de newbornshoot plaatsvindt. Vaak zorgt dat er voor dat je kindje lekker slaapt tijdens de shoot. Ook een warm badje draagt daar aan bij. Zorg ervoor dat jullie huis lekker warm is dus zet de kachel 2 graden hoger dan anders. Ruim jullie slaapkamer, de babykamer en de andere ruimtes waar de foto's gemaakt worden netjes op, zodat er geen rommel in beeld komt ;)

Wat trek ik aan?

Kledingstyling en kleuren zijn erg bepalend voor de uitstraling van de foto's. Zachte en aardse tinten geven rust en eenheid in jullie foto's. Ook pasteltinten en verschillende texturen en laagjes werken erg goed. Ik stuur jullie bij het boeken van de shoot een brochure met tips. Via Whatsapp kijk ik graag met jullie mee of de kledingkeuze fotogeniek is. Uiteindelijk is het ‘t belangrijkste dat jullie je er prettig en jezelf in voelen.

Wanneer je ben beschikbaar?

In het weekend ben ik op zondag beschikbaar. Door de week werk ik vast op maandag en verder in overleg.

01
01

ERVARINGEN

Zij gingen jou voor

Ooooh wauw!!!! 😍😍 Wat een fantastische foto's, ik ben helemaal verliefd op de foto's van Maud en Teun samen! ♡ En ook die van Teun en die van Peter en Teun, allemaal dus eigenlijk haha 🥰

- Peter & Mariëlle

We vinden Jasmijn een topper! We hebben twee keer een zwangerschapsshoot bij haar gedaan en onlangs ook een newbornshoot. De foto's zijn prachtig: licht, luchtig en zacht. En wat ik het allerfijnste vond is dat Jasmijn enorm aardig is. Hierdoor waren de shoots heel ontspannen en ongedwongen. Als we nog een keer een fotoshoot willen vragen we sowieso Jasmijn!

- Jacob & Sabine

Tijdens de newbornshoot was zus Jyll enthousiast, broer Jason een beetje terughoudend en Kenzo sliep echt als een baby. Jasmijn stelde precies de goede vragen om Jason wat los te krijgen en door Jyll wat opdrachten te geven kreeg zij het gevoel Jasmijn te kunnen helpen. De hele sfeer werd zo heel ontspannen en als Kenzo verplaatst moest worden deed Jasmijn dat zo rustig en gecontroleerd dat ik er zelf maar rustig bij ging zitten. We hebben verschillende keren voor Jasmijn gekozen (zwangerschapsshoot, newbornshoot) en dat komt omdat zij zulke rust uitstraalt en ons zo op ons gemak stelde. Ze maakt prachtige foto's en let op de details. Niet voor niets dat de foto's door haar gemaakt groot bij ons in huis hangen.

- Martijn & Frederica

Aanvullende informatie:

– De genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief reiskosten buiten Moordrecht (€0,35 per kilometer)
– Ik werk op maximaal 1 uur rijden vanaf Moordrecht
– De foto’s worden binnen 3 weken geleverd
– Ik gebruik de gemaakte foto’s graag voor mijn portfolio en social media. Wanneer dit niet gewenst is, geef dit dan aan bij het boeken van de fotoshoot

Celebrate life

Let's make memories together!

Stuur een berichtje via het contactformulier om jullie newbornshoot te boeken!

SLUIT