MENU

Lifestyle newbornshoot

Een groot wonder, net geboren. 10 kleine vingertjes, zachte haartjes, een lief neusje. Zo puur. En wat groeien ze snel! Zo waardevol is het om herinneringen te maken voor later, hoe het was op dat moment. Omdat je baby zo snel groot wordt en de tijd vliegt. Omdat je met die ene foto, de tijd even stil zet. Ik maak pure en liefdevolle foto’s van jullie als gezin, van de baby, het kamertje en alle mooie details die daarbij horen. We houden rekening met het ritme van de baby. Er is dus alle ruimte om te voeden, luiers te verschonen, te kroelen etc. Ongedwongen foto’s in jullie eigen omgeving, super persoonlijk en mooi voor later.

– Een ontspannen, op de baby’s ritme aangepaste fotoshoot
– Duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur
– Minimaal 45 nabewerkte foto’s in hoge resolutie
– Online gallery
– Prijs €360,- (inclusief BTW)

Ben je enthousiast geworden en lijkt het jou ook waardevol om herinneringen te maken voor later? Stuur mij een mailtje om jullie newbornshoot te boeken!

Benieuwd naar een complete newbornshoot? Bekijk dan deze blog!

Aanvullende informatie:

– De genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief reiskosten buiten Moordrecht (€0,35 per kilometer)
– Ik werk op maximaal 1 uur rijden vanaf Moordrecht
– De foto’s worden binnen 3 weken geleverd
– Ik gebruik de gemaakte foto’s graag voor mijn portfolio en social media. Wanneer dit niet gewenst is, geef dit dan aan bij het boeken van de fotoshoot

ERVARINGEN

Zij gingen jou voor

Tijdens de newbornshoot was zus Jyll enthousiast, broer Jason een beetje terughoudend en Kenzo sliep echt als een baby. Jasmijn stelde precies de goede vragen om Jason wat los te krijgen en door Jyll wat opdrachten te geven kreeg zij het gevoel Jasmijn te kunnen helpen. De hele sfeer werd zo heel ontspannen en als Kenzo verplaatst moest worden deed Jasmijn dat zo rustig en gecontroleerd dat ik er zelf maar rustig bij ging zitten. We hebben verschillende keren voor Jasmijn gekozen (zwangerschapsshoot, newbornshoot) en dat komt omdat zij zulke rust uitstraalt en ons zo op ons gemak stelde. Ze maakt prachtige foto's en let op de details. Niet voor niets dat de foto's door haar gemaakt groot bij ons in huis hangen.

- Martijn & Frederica

SLUIT