MENU

Tijd om weer terug te blikken op het afgelopen jaar. Wat heb ik ontzettend veel geleerd, hard gewerkt en vooral genoten. Wat een heerlijk beroep! Ik vind het elke keer weer bijzonder dat ik een uniek moment in jullie leven mag vast leggen en daar in mag delen. Elk liefdesverhaal, speech, elke traan, warme vriendschap en trouwbelofte heeft me geraakt. Daarom: bedankt voor het vertrouwen! I feel blessed!

In 2016…

  • Heb ik prachtige en unieke bruiloften mogen vastleggen, en ook heel veel koppels, gezinnetjes en baby’s
  • Was ik één jaar getrouwd met mijn grote liefde
  • Mocht ik twee mooie reizen maken
  • Organiseerde ik mijn eerste styled shoot en werkte ik samen met veel toffe leveranciers
  • Lanceerde ik een nieuwe website
  • Nam ik deel aan een fantastische workshop waardoor ik een nog duidelijkere visie heb gekregen hoe ik mijn bedrijf wil runnen
  • Begon ik met het geven van mentor sessies, waarover jullie in 2017 meer horen :)

2017 beloofd ook weer een mooi jaar te worden met veel lieve bruidsparen en andere klanten. Ik heb nieuwe doelen gesteld en het voelt fijn om weer fris het nieuwe jaar in te gaan. Ik zie er naar uit om nieuwe mensen te ontmoeten en naar het maken van prachtige herinneringen!

Ik wens jullie een heel mooi, gezegend en gezond 2017, vol liefde! Xx Jasmijn

SLUIT