MENU

Bruiloften zijn uniek. En ik ben er graag bij om jullie liefdesverhaal vast te leggen!

Jullie gaan trouwen, van harte gefeliciteerd! Een ontzettend leuke en spannende periode waar jullie toeleven naar de bruiloft. De dag waarin jullie de liefde gaan vieren en bezegelen, samen met degene die je lief zijn. Een dag vol emoties, geluk, mooie aankleding en locaties en natuurlijk heerlijk eten. Jullie gaan op zoek naar leveranciers en daar hoort ook een bruidsfotograaf bij. Om te beginnen hebben we een fijn kennismakingsgesprek waarin we praten over jullie dromen en plannen. Ik leer jullie graag kennen. Jullie hebben jullie de mogelijkheid om albums in te kijken en ik voorzie jullie graag van tips, bijvoorbeeld bij het uitzoeken van de juiste leveranciers. Wanneer het klikt en wij zijn een match, zetten we de datum vast. We gaan de liefde vieren!

Het is zo ver, jullie grote dag is aangebroken. Ik ga ontspannen, ongedwongen en onopvallend te werk. Op deze manier kan ik jullie en jullie gasten zo puur mogelijk vast leggen, zodat je later steeds opnieuw kunt genieten van al die mooie momenten. De rest van de dag let ik erg op emoties, momenten en details. Het is mijn streven om foto’s vol gevoel en betekenis te maken, een herinnering voor het leven!

Als jullie grote dag voorbij is, zijn foto’s een van de belangrijkste herinneringen van jullie bruiloft. Na de bruiloft ontvangen jullie binnen een week een preview om alvast na te genieten. Wanneer alle foto’s nabewerkt zijn en een album gewenst is, ga ik met het album aan de slag. Ook daar hebben jullie inspraak in. Uiteindelijk ontvangen jullie foto’s die jullie liefdesverhaal vertellen in een prachtig album.

Ja, wij willen graag kennismaken!

Wat leuk, ik ook met jullie! Dromen jullie er ook van dat jullie foto’s romantisch, tijdloos en vol gevoel zijn? Als dit is wat jullie aanspreekt zijn wij waarschijnlijk een match! De investering begint vanaf €1695 voor 6 uur bruidsfotografie. Dit is altijd inclusief:

– Gezellig kennismakingsgesprek
– Preview binnen één week na de bruiloft
– Zorgvuldig selecteren en nabewerken van jullie foto’s
– Foto’s in hoge resolutie
– Online gallery om met vrienden en familie te delen

Laat een bericht achter via het contactformulier en ik mail jullie meer informatie over mijn beschikbaarheid, albums en prijzen. Ik zie er naar uit jullie te ontmoeten!

Wat bruidsparen zeggen

We super-superblij zijn met de foto’s! Tranen over onze wangen om de emoties die ervan spatten (bijvoorbeeld bij de first look en de speech van mijn vader), maar ook heel hard gelachen bij o.a. het boeket-gooi moment. Ontzettend bedankt!

- Emir & Lisa

”Super fijne ervaring! We konden helemaal onszelf zijn bij deze geweldige fotograaf! En de foto’s zijn FAN-TAS-TISCH! Jasmijn, bedankt! Liefs Len & Marie”

- Lennart & Maria

''Jasmijn is een geweldige fotografe! Op onze dag hoorde ze er gewoon bij. Door haar ontspannend houding waren onze zenuwen al snel weg en wauw, wat een prachtige foto's zijn het geworden! Precies zoals wij zijn! Liefde, emoties details, alles heeft Jasmijn vastgelegd zoals we hoopten. Dankzij ons mooie album kunnen we elke keer weer nagenieten van onze grote dag!''

- Robin & Kayleigh

''Lieve Jasmijn, we willen je bedanken voor de schitterende foto's die je van onze dag gemaakt heb. Maar ook voor de manier waarop je met ons om gegaan bent. Van nooit voor de camera naar een fijn gevoel voor de camera. Je legde onze mooiste momenten vast, waardoor we nu prachtige en tastbare herinneringen hebben. Dank je wel, we hadden ons geen betere fotograaf kunnen wensen! ''

- Wilco & Linda

”Wij zijn ontzettend blij dat jij onze fotografe was! Wij vonden het erg fijn met jou, het was gezellig en eigenlijk voel je een beetje als een vriendin! We kregen ook van veel gasten te horen dat ze jou erg leuk en gezellig vonden. We hebben net samen de foto’s bekeken, ik was zó nieuwsgierig! Ze zijn gaaf! Onzettend mooie foto’s! Heerlijk om weer even weg te dromen over onze bruiloft.. ”

- Peter & Mariëlle

”Jasmijn heeft onze bruiloft in Griekenland, Karpathos fantastisch weten vast te leggen. Door haar oog voor details kunnen wij onze bruiloft keer op keer herbeleven in een prachtig fotoboek. Zo waardevol! ♡ ”

- Ziko & Romy

SLUIT