MENU

01
of
04

Bruiloften zijn uniek. En ik ben er graag bij om jullie liefdesverhaal vast te leggen!

Jullie gaan trouwen, van harte gefeliciteerd! Een ontzettend leuke en spannende periode waar jullie toeleven naar de bruiloft. De dag waarin jullie de liefde gaan vieren en bezegelen, samen met degene die je lief zijn. Een dag vol emoties, geluk, mooie aankleding en locaties en natuurlijk heerlijk eten. Jullie gaan op zoek naar leveranciers en daar hoort ook een bruidsfotograaf bij. Om te beginnen hebben we een fijn kennismakingsgesprek waarin we praten over jullie dromen en plannen. Ik leer jullie graag kennen. Jullie hebben jullie de mogelijkheid om albums in te kijken en ik voorzie jullie graag van tips, bijvoorbeeld bij het uitzoeken van de juiste leveranciers. Wanneer het klikt en wij zijn een match, zetten we de datum vast. We gaan de liefde vieren!

Het is zo ver, jullie grote dag is aangebroken. Ik ga ontspannen en onopvallend te werk. Op deze manier kan ik jullie en jullie gasten zo puur mogelijk vast leggen, zodat je later steeds opnieuw kunt genieten van al die mooie momenten. De rest van de dag let ik erg op emoties, momenten en details. Het is mijn streven om foto’s vol gevoel en betekenis te maken, een herinnering voor het leven!

Als jullie grote dag voorbij is, zijn foto’s één van de belangrijkste herinneringen van jullie bruiloft. Na de bruiloft ontvangen jullie binnen een week een preview om alvast na te kunnen genieten. Wanneer alle foto’s nabewerkt zijn en een album gewenst is, ga ik met het album aan de slag. Ook daar hebben jullie inspraak in. Uiteindelijk ontvangen jullie foto’s die jullie liefdesverhaal vertellen in een prachtig album.

Ja, wij willen graag kennismaken!

Wat leuk, ik ook met jullie! Dromen jullie er ook van dat jullie foto’s romantisch, tijdloos en vol gevoel zijn? Als dit is wat jullie aanspreekt zijn wij waarschijnlijk een match! De investering begint vanaf €1695 voor 6 uur bruidsfotografie. Dit is altijd inclusief:

– Gezellig kennismakingsgesprek
– Preview binnen één week na de bruiloft
– Zorgvuldig selecteren en nabewerken van jullie foto’s
– Foto’s in hoge resolutie
– Online gallery om met vrienden en familie te delen

Laat een bericht achter via het contactformulier en ik mail jullie meer informatie over mijn beschikbaarheid, albums en prijzen. Ik zie er naar uit jullie te ontmoeten!

Wat bruidsparen zeggen

We super-superblij zijn met de foto’s! Tranen over onze wangen om de emoties die ervan spatten (bijvoorbeeld bij de first look en de speech van mijn vader), maar ook heel hard gelachen bij o.a. het boeket-gooi moment. Ontzettend bedankt!

- Emir & Lisa

”Super fijne ervaring! We konden helemaal onszelf zijn bij deze geweldige fotograaf! En de foto’s zijn FAN-TAS-TISCH! Jasmijn, bedankt! Liefs Len & Marie”

- Lennart & Maria

''Jasmijn is een geweldige fotografe! Op onze dag hoorde ze er gewoon bij. Door haar ontspannend houding waren onze zenuwen al snel weg en wauw, wat een prachtige foto's zijn het geworden! Precies zoals wij zijn! Liefde, emoties details, alles heeft Jasmijn vastgelegd zoals we hoopten. Dankzij ons mooie album kunnen we elke keer weer nagenieten van onze grote dag!''

- Robin & Kayleigh

''Lieve Jasmijn, we willen je bedanken voor de schitterende foto's die je van onze dag gemaakt heb. Maar ook voor de manier waarop je met ons om gegaan bent. Van nooit voor de camera naar een fijn gevoel voor de camera. Je legde onze mooiste momenten vast, waardoor we nu prachtige en tastbare herinneringen hebben. Dank je wel, we hadden ons geen betere fotograaf kunnen wensen! ''

- Wilco & Linda

”Wij zijn ontzettend blij dat jij onze fotografe was! Wij vonden het erg fijn met jou, het was gezellig en eigenlijk voel je een beetje als een vriendin! We kregen ook van veel gasten te horen dat ze jou erg leuk en gezellig vonden. We hebben net samen de foto’s bekeken, ik was zó nieuwsgierig! Ze zijn gaaf! Onzettend mooie foto’s! Heerlijk om weer even weg te dromen over onze bruiloft.. ”

- Peter & Mariëlle

”Jasmijn heeft onze bruiloft in Griekenland, Karpathos fantastisch weten vast te leggen. Door haar oog voor details kunnen wij onze bruiloft keer op keer herbeleven in een prachtig fotoboek. Zo waardevol! ♡ ”

- Ziko & Romy

Trouwalbums

Samen genieten van de foto’s van jullie bruiloft, fijne herinneringen ophalen onder het genot van een goed glas wijn. De foto’s van jullie grote dag komen pas écht tot hun recht in een prachtig trouwalbum. Het album dat het verhaal van jullie feest der liefde verteld.

Jullie hebben de keuze uit luxe fine art albums. De albums hebben een stijlvol en tijdloos design en hebben stevige lay-flat bladzijden in Fuji-papier. De mooie cover bestaat uit een combinatie van linnen of leer en jullie namen in embossing met goud of zilver folie. De albums zijn beschikbaar in meerdere formaten en hebben standaard 15 spreads = 30 pagina’s. Het is mogelijk deze aantallen tot uit te breiden naar maximaal 80 pagina’s. Ik stel jullie trouwalbum met veel liefde en nauwkeurigheid samen, zodat jullie keer op keer kunnen nagenieten van jullie bruiloft. Een herinnering voor het leven!

Ouderalbums

Een prachtig cadeau om aan jullie ouders of getuigen te geven. Het album is beschikbaar in 15×15 cm en 20×20 cm, en is in linnen of leer te bestellen.

 

Ben ik jullie bruidsfotograaf?

Jullie willen de liefde vieren met jullie vrienden en familie in een ontspannen setting. Niet te veel tradities, maar een dag die bij jullie persoonlijkheid past.

Een relaxte strandbruiloft, heel de dag chillen met jullie gasten en lekker eten. Of juist een festival bruiloft met een ceremonie in het bos met persoonlijke trouwgeloften. Bloemen in overvloed, oog voor styling en detail. Genieten van een diner aan lange tafels. Een intieme bruiloft in de tuin van je ouders. Stretchtenten en een heerlijke barbecue. Speeches en veel persoonlijkheid, genieten met elkaar. Trouwen bij een kasteel of een mooi landgoed. Een gezellige borrel met eten in overvloed in de kasteeltuin. Maar vooral veel gezelligheid en échte momenten tussen jullie en de gasten. En dat zijn de momenten die je terug wil zien in jullie foto’s. Ik leg dit met veel liefde en enthousiasme voor jullie vast, zodat jullie tijdens de bruiloft en erna kunnen (blijven) genieten!

Dit zijn bruiloften waar ik van hou en die bij mijn fotografie stijl passen. In de onderstaande linkjes vind je voorbeelden van zulke bruiloften. Spreek dit jullie aan? Dan zijn wij zeker een match! Ik zie er naar uit jullie te ontmoeten!

VEEL GESTELDE VRAGEN

HEB JE EEN STUDIE GEVOLGD? EN WAT IS JE ERVARING?

Ik heb met veel plezier de Vakopleiding aan de Fotovakschool gevolgd en ik fotografeer nu ongeveer 10 jaar. Mijn eerste bruiloft fotografeerde ik in 2011, en vanaf toen wist ik het zeker, hier wil ik mee verder! Zodoende ontstond mijn liefde voor het fotograferen van bruiloften. Per jaar fotografeer ik ongeveer 20 bruiloften. Inmiddels heb ik dus heel wat ervaring opgedaan in de wereld van de bruidsfotografie. Ik kies er voor om maximaal 10 bruiloften per jaar te fotograferen, omdat ik elke bruiloft evenveel aandacht en liefde wil geven. Jullie bruiloft is bijzonder en is in één dag voorbij. Daarom wil ik 100% fit zijn, en er 100% voor gaan!

WAAR FOTOGRAFEER JE MEE?

Ik fotografeer met 2 Canon 6D camera’s + professionele, lichtsterke prime lenzen.

HOE WORDEN DE FOTO’S BEWERKT?

Jullie foto’s worden zorgvuldig geselecteerd en vervolgens nabewerkt in Lightroom. Ik bewerk mijn foto’s met eigen presets die er voor zorgen dat jullie de lichte, romantische en kleurrijke foto’s ontvangen die jullie op mijn website zien. Ik corrigeer op kleur, helderheid contrast, uitsnede en meer.

01
04

HOEVEEL TIJD MOETEN WE INPLANNEN VOOR DE FOTOSHOOT?

Gemiddeld hebben we aan 1 tot 1,5 uur voldoende tijd voor de fotoshoot. Dit is wel enigszins afhankelijk van de reistijd tussen eventuele fotolocaties door.

KUNNEN WE OOK DE ONBEWERKTE RAW BESTANDEN KRIJGEN?

Met de nabewerking zorg ik er voor dat de foto’s naar mijn stijl worden. De onbewerkte foto’s worden niet geleverd.

HOE LANG DUURT HET VOORDAT WE ONZE FOTO’S KRIJGEN?

Een week na de bruiloft ontvangen jullie een preview van ongeveer 20 foto’s, zodat jullie alvast kunnen nagenieten. Binnen 8 tot 10 weken ontvangen jullie de complete serie.

02
04

BEWAAR JE EEN BACK-UP VAN ONZE FOTO’S?

Ja, ik bewaar alle RAW bestanden tot 1 jaar na jullie bruiloft.

MOGEN WE MEEDENKEN OVER DE OPMAAK VAN ONS TROUWALBUM?

Ja zeker! Het is jullie album, waar jullie de rest van je leven mooie herinneringen uit op willen halen. Daarom vind ik het 100% belangrijk dat jullie er 100% tevreden over zijn. Zodra de foto’s af zijn, stuur ik deze naar jullie op en mogen jullie de selectie maken voor het album. Vervolgens maak ik het ontwerp op en stuur ik het naar jullie toe. In deze fase kunnen jullie aangeven wat er gewijzigd moet worden. Vervolgens ga ik hiermee aan de slag, en zal het album helemaal naar jullie wens opgemaakt worden.

Hoe oud ben je?

Ik ben 30 jaar

03
04

WAT DOE JE ALS JE ZIEK BENT?

Het is me gelukkig nog nooit overkomen, maar het kan natuurlijk wel gebeuren. Voor een klein beetje hoofdpijn blijf ik niet thuis. Ben ik zo ziek dat ik niet kan komen, zal ik op zoek gaan naar een fotograaf die qua werkwijze en stijl bij mij, en dus bij jullie past. Ik beschik over een netwerk van fotografen, waarin wij elkaars back-up zijn.

WIJ TROUWEN IN HET BUITENLAND, REIS JE MET ONS MEE?

Heel tof! Ik reis graag met jullie mee. Stuur een mailtje met jullie plannen, dan bespreken we de mogelijkheden!

Mijn vraag staat er niet bij

Stuur gerust een berichtje via het contactformulier en ik beantwoord al je vragen! :)

04
04

De foto's van jullie bruiloft

Een herinnering voor het leven

Zijn jullie benieuwd of ik beschikbaar ben en willen jullie de brochure ontvangen? Stuur een berichtje via het onderstaande formulier!

 

SLUIT