MENU

Liefde + verloving

Liefde, knuffels & gezelligheid. Daar zal jullie shoot ongeveer uit bestaan. Samen kiezen we een mooie locatie uit. Dit kan een bos of het strand zijn, of bijvoorbeeld het plekje waar jullie elkaar voor het eerst ontmoet hebben.  Ik vind het belangrijk dat jullie ontspannen zijn, zodat dit terug is te zien in de foto’s. Door middel van opdrachtjes en hier en daar een aanwijzing, zal ik proberen jullie liefde zo oprecht mogelijk vast te leggen. Het resultaat: liefdevolle, frisse foto’s waar jullie écht jezelf zijn!

– Een ontspannen shoot van jullie liefde
– Op locatie naar keuze
– Duurt ongeveer 1 tot 1,5 uur
– Minimaal 35 nabewerkte foto’s in hoge resolutie
– Online gallery
– Prijs €250,- (inclusief BTW)

jbf-website-50


Zwangerschap

Gefeliciteerd met je zwangerschap! Jullie bereiden je voor op een nieuwe fase in je leven. Een fotoshoot van je zwangerschap is een mooie herinnering voor later. Je kindje, in jouw buik. Zo bijzonder! Rond 30-32 weken zwangerschap is je buik op z’n mooist. Naast jou en je prachtige buik, is je partner ook meer dan welkom om deel te nemen aan de zwangerschapsshoot.

– Een ontspannen fotoshoot
– Op locatie naar keuze
– Duurt ongeveer 1 tot 1,5 uur
– Minimaal 35 nabewerkte foto’s in hoge resolutie
– Online gallery
– Prijs €250,- (inclusief BTW)


 Extra informatie:

Prijzen zijn inclusief BTW, en exclusief reiskosten. Jasmijn Brussé Fotografie heeft het recht om de foto’s te gebruiken als promotie, waaronder plaatsingen op site en social media.

SLUIT