MENU

Lifestyle familieshoot

Liefde, knuffels & gezelligheid. Daar zal jullie shoot ongeveer uit bestaan. Samen kiezen we een mooie locatie uit. Dit kan een bos of het strand zijn, of een plek dat speciaal voor jullie is. Ik vind het belangrijk dat jullie ontspannen zijn, zodat dit terug is te zien in de foto’s. Door middel van opdrachtjes en hier en daar een aanwijzing, zal ik proberen jullie liefde zo oprecht mogelijk vast te leggen. Het resultaat: liefdevolle, frisse foto’s waar jullie écht jezelf zijn!

– Een ontspannen fotoshoot van jullie gezin (maximaal 6 personen)
– Duurt ongeveer 1 tot 1,5 uur
– Minimaal 45 nabewerkte foto’s in hoge resolutie
– Online gallery
– Prijs €335,- (inclusief BTW)

Enthousiast geworden en lijkt het jou ook waardevol om herinneringen te maken voor later? Stuur mij een mailtje om jullie shoot te boeken!

Aanvullende informatie:

– De genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief reiskosten buiten Moordrecht (€0,35 per kilometer)
– Ik werk op maximaal 1 uur rijden vanaf Moordrecht
– De foto’s worden binnen 3 weken geleverd
– Ik gebruik de gemaakte foto’s graag voor mijn portfolio en social media. Wanneer dit niet gewenst is, geef dit dan aan bij het boeken van de fotoshoot

ERVARINGEN

Zij gingen jou voor

Jasmijn is voor ons zoveel meer dan een fotografe. Jaren geleden leerden we haar kennen en was ze kort daarna bij de geboorte van ons 3e kindje. Iets wat voor mij als moeder een droom was. De bevalling legde ze vast in haar eigen unieke prachtige stijl. Net als de vele fotoshoots die volgden. Inmiddels kloppen we voor elk belangrijk moment bij haar aan.

Haar liefdevolle benadering is ook voor onze beperkte zoon een open deur om zich compleet op zijn gemak te voelen voor haar lens. Iets wat niet vanzelfsprekend is. Jasmijn neemt alle tijd voor haar klanten, stelt gerust waar je ergens onzeker over bent, is professioneel en levert een constante kwaliteit, in haar eigen pure stijl. Reden genoeg om nog vaak terug te keren als zeer tevreden klant.

- Familie Meijers

SLUIT