MENU

Gezinsshoot

Liefde, knuffelen, spelen & gezelligheid. Daar zal jullie shoot ongeveer uit bestaan. Samen kiezen we een mooie locatie uit. Dit kan een bos of het strand zijn, of een plek dat speciaal voor jullie is. Ik vind het belangrijk dat jullie ontspannen zijn, zodat dit terug is te zien in de foto’s. Door middel van opdrachtjes en hier en daar een aanwijzing, zal ik proberen jullie liefde en connectie zo oprecht mogelijk vast te leggen. Het resultaat: liefdevolle, frisse foto’s waar jullie écht jezelf zijn!

– Een ontspannen fotoshoot van jullie gezin (maximaal 6 personen)
– Duurt ongeveer 1 tot 1,5 uur
– Preview van 10 foto’s
– Online gallery met minimaal 45 nabewerkte foto’s in hoge resolutie
– €335,- (inclusief BTW)

Vind jij het ook waardevol om blijvende herinneringen te maken voor later? Stuur mij via het onderstaande contactformulier een berichtje om jullie shoot te boeken!

Uit welke locaties kunnen we kiezen?

We kiezen in overleg een locatie uit. Dit kan het bos of de hei bij de Utrechtse Heuvelrug zijn of juist een prachtige zandverstuiving zoals de Soesterduinen. Ook het duingebied bij Meijendel is schitterend en/of het strand bij de Wassenaarse Slag. Kortom: genoeg keuze!

Wat is het beste tijdstip?

Absoluut tijdens het gouden uur! Dit magische licht ontstaat in het uur voor dat de zon onder gaat. Licht is erg bepalend voor sfeer in de foto's. Maar ook tijdens bewolking ontstaat er mooi zacht licht.

Wat doen we bij slecht weer?

Een aantal dagen vooraf aan de shoot neem ik contact met jullie op. Op de dag zelf check ik regelmatig wat de weersvoorspellingen zijn. Mocht het slecht weer zijn verplaatsen we de shoot naar een nieuwe datum.

01
02

Wat trek ik aan?

Kledingstyling en kleuren zijn erg bepalend voor de uitstraling van de foto's. Zachte en aardse tinten geven rust en eenheid in jullie foto's. Ook pasteltinten en verschillende texturen en laagjes werken erg goed. Ik stuur jullie bij het boeken van de shoot een brochure met tips. Via Whatsapp kijk ik graag met jullie mee of de kledingkeuze fotogeniek is. Uiteindelijk is het ‘t belangrijkste dat jullie je er prettig en jezelf in voelen.

Wij zijn niet zo fotogeniek

Deze opmerking hoor ik regelmatig maar echt, als jij jezelf bent ben je sowieso fotogeniek! Niemand houdt van poseren en daarom zal ik door middel van aanwijzingen en opdrachtjes ervoor zorgen dat er spontane momenten ontstaan. Just be you & go with the flow!

02
02

ERVARINGEN

Zij gingen jou voor

Jasmijn is voor ons zoveel meer dan een fotografe. Jaren geleden leerden we haar kennen en was ze kort daarna bij de geboorte van ons 3e kindje. Iets wat voor mij als moeder een droom was. De bevalling legde ze vast in haar eigen unieke prachtige stijl. Net als de vele fotoshoots die volgden. Inmiddels kloppen we voor elk belangrijk moment bij haar aan.

Haar liefdevolle benadering is ook voor onze beperkte zoon een open deur om zich compleet op zijn gemak te voelen voor haar lens. Iets wat niet vanzelfsprekend is. Jasmijn neemt alle tijd voor haar klanten, stelt gerust waar je ergens onzeker over bent, is professioneel en levert een constante kwaliteit, in haar eigen pure stijl. Reden genoeg om nog vaak terug te keren als zeer tevreden klant.

- Familie Meijers

Aanvullende informatie:

– De genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief reiskosten buiten Moordrecht (€0,35 per kilometer)
– Ik werk op maximaal 1 uur rijden vanaf Moordrecht
– De foto’s worden binnen 3 weken geleverd
– Ik gebruik de gemaakte foto’s graag voor mijn portfolio en social media. Wanneer dit niet gewenst is, geef dit dan aan bij het boeken van de fotoshoot

Celebrate life

Let's make memories together!

Stuur een berichtje via het contactformulier om jullie shoot te boeken!

SLUIT