MENU

Als ik terug denk aan de bruiloft van Wilco en Linda wordt mijn hart warm en krijg ik een glimlach op mijn gezicht. Vanaf het eerste moment dat ik Wilco en Linda ontmoette was daar die klik, en na onze kennismaking was het eerste dat ik tegen mijn man zei: dit zouden zomaar vrienden kunnen zijn. Ze zijn zo gezellig, lief en vol humor. En deze eigenschappen kwamen terug in hun bruiloft.

Fotoshoot bij het Henschotermeer

De dag startte in Amerongen, bij het bruidspaar thuis. Tijdens de first look was er zoveel emotie. Echt een heerlijk moment samen en ik vind dat geweldig om vast te leggen. Aansluitend vond de fotoshoot plaats bij het Henschotermeer. Het was lekker weer dus er kon buiten getrouwd worden bij de Landgoederij, waar de rest van de bruiloft ook plaats vond. Het was een heerlijke en ontspannen dag vol liefde, persoonlijkheid, humoristische speeches en lekker eten.

Er is een foto die mij persoonlijk erg raakte, en dat was het moment dat Linda’s opa zijn emoties niet kon bedwingen en huilde in de armen van zijn kleindochter. Dit soort momenten maken dat mijn werk zo waardevol is. Dit soort momenten zijn om te koesteren en een herinnering voor later. In deze foto ligt een stukje van mijn hart.

Lieve Wilco en Linda, ik heb genoten van jullie grote dag en wens jullie veel liefde, geluk en gezondheid toe in jullie leven!

SLUIT