MENU

Marco & Annemieke: een lief, warm en gezellig stel. Tijdens onze kennismaking klikte het gelijk en we hebben heel de avond gezellig gekletst over hun bruiloft.  Eenmaal zover vierde dit koppel hun liefde heel de dag, heerlijk buiten bij kasteel Doorwerth. Een mega mooie en veelzijdige locatie met veel verschillende plekjes en hoekjes, wat ik als fotograaf dan weer heel fijn vind. Liefde voor buiten bruiloften!

De dag startte bij de bruid thuis, gezellig klaar maken met haar zussen en moeder om haar heen. De first look vond plaats in het bos, super romantisch om elkaar daar voor het eerst te zien. Ik ben fan van first looks in de natuur! Nadat Marco en Annemieke elkaar bewonderd hadden begonnen ze hun dag samen met gebed om een zegen te vragen over hun bruiloft. Daarna reden we richting de Schinkelse Heide voor de shoot. Het zonnetje kwam tevoorschijn en we maakten samen de videograaf een wandeling over de hei en maakten de mooiste beelden. Vervolgens reden we naar Kasteel Doorwerth voor een uitgebreide ontmoeting met de gasten. Marco en Annemieke namen echt de tijd om even te kletsen met iedereen, wat ik heel leuk en persoonlijk vond. De ceremonie vond plaats in de boomgaard. Nadat er uitbundig gelachen werd tijdens de humoristische en liefdevolle geloften, beloofden Marco en Annemieke elkaar trouw voor de rest van hun leven.

Tijd voor de lunch. Met recht een lunch with a view. Gezelligheid, speeches en lekker eten. Daarna vertrokken de gasten en het bruidspaar richting de kerk voor de inzegening. Ondertussen legde ik nog wat sfeerbeelden vast van de locatie. Toen de gasten en het bruidspaar terug op de locatie arriveerden was het tijd voor het aansnijden van een te lekkere taart en gezellige borrel.

Lieve Marco & Annemieke, bedankt dat ik jullie mooie en pure liefde mocht vastleggen. Ik heb genoten van jullie prachtige dag! Ik wens jullie veel zegen en geluk voor de toekomst!

Leveranciers: Locatie: Kasteel Doorwerth | Jurk: Speksnijder bruidsmode | Pak: Bossenbroek Voorthuizen | Haar & make-up: The Barbercar Ede (Mandy) | Bloemist: Bloomed Barneveld | Decoratie: Double S Events Eindhoven  | Stationery: Cottonbird | Taart: Patisserie Christiaan Arnhem

SLUIT