MENU

Toen ik een aanvraag ontving en bij de namen Lennart en Maria ingevuld zag staan, dacht ik gelijk, zouden zij de highschool sweethearts zijn met wie ik op school gezeten heb? En dat klopte :) Heel leuk en bijzonder om elkaar op deze manier weer tegen te komen.

Romantische bruiloft

De bruiloft van Len en Marie was een heerlijke dag waar liefde & geluk samen kwam. Wauw, wat zagen ze er ontzettend mooi uit! Die jurk, dat pak! ♡ Na een ontspannen fotoshoot hebben de gasten genoten van een lekker broodje, en liepen we met z’n allen naar de locatie voor de ceremonie. Een ceremonie met prachtige trouwgeloftes, én een bruid die haar bruidegom toezingt. Kippenvelmomenten! Na de ceremonie was het tijd voor champagne, taart en gezelligheid. Iedereen genoot zichtbaar en ik genoot mee, want wat een heerlijke dag! Lieve Lennart en Maria, ik vond het nogmaals geweldig om jullie bruiloft te fotograferen, en ik wens jullie veel liefde, gezondheid en zegen in jullie leven!

Hieronder vinden jullie mijn favorieten. Enjoy this celebration of love!

SLUIT