MENU

Liefde, warmte & persoonlijkheid, buiten trouwen, mooie styling en bloemen, heerlijk eten, prachtige locaties en genietende gasten. Deze bruiloft had het allemaal. De bruiloft van Jordi en Larissa was er een waar ik lang naar uitgekeken had. De dag begon ontspannen met een stralend zonnetje.

Bruiloft Landgoed te Werve

Alles vond plaats bij Landgoed te Werve waar Jordi en Larissa samen vrienden en familie hun liefde bezegeld hebben. Dit was een bruiloft waar alles prachtig samen kwam en waar ik heel de dag met een grote glimlach achter mijn camera aan het meegenieten was. Lieve Jordi & Larissa, ik wens jullie alle liefde en gezondheid in jullie leven!

In samenwerking met: Weddingplanner: Something Borrowed Something New | Bloemen: Gift by Nature Wedding Flowers | Stationery: Leintjes Exclusief | Hair & make-up: Pietertje Schmitt | Locatie: Landgoed te Werve | Fotografie: Jasmijn Brussé Fotografie

Hieronder vinden jullie mijn favorieten. Enjoy this celebration of love!

SLUIT