MENU

Het is weer tijd voor een blog, want ik heb jullie zoveel moois te laten zien! Bloggen schiet er vaak bij in tijdens het hoogseizoen, maar aangezien ik afgelopen vrijdag alweer de laatste bruiloft van dit seizoen gefotografeerd heb, wil ik het bloggen weer frequenter gaan oppakken.

First look

De bruiloft van Joost en Gerlinde was een stralende dag vol liefde, geluk en emoties. De first look vond plaats in het bos. Super romantisch en echt een heelijk moment voor jullie samen. Je ziet elkaar voor het eerst, en hier hebben jullie samen zo naar uitgekeken! Ik kan dit ieder bruidspaar aanraden! Aansluitend vond de fotoshoot plaats en vervolgens een lekkere lunch met alle daggasten.

Buiten ceremonie bij Green Village

Eenmaal bij Green Village begon de ceremonie, met een lach en een traan, vol persoonlijke woorden en trouwgeloften. Ik hou ervan! Vervolgens is er relaxed geborreld onder het genot van champagne en heerlijke taart. Na het diner hebben Joost en Gerlinde elkaar trouw beloofd in de kerk. Ondertussen stond de zon steeds lager en begon het gouden uurtje, hét mooiste licht. En daar hebben we natuurlijk nog even gebruik van gemaakt.

Lieve Joost & Gerlinde, ik heb genoten van jullie grote dag en ik wens jullie heel veel geluk en liefde toe! Kijk en geniet mee van dit feest der liefde!

Bloemen: Gift by Nature wedding flowers | Jurk: Pronovias | Videograaf: Thomas Roos | Locatie: Green Village

SLUIT