MENU

Op een random woensdagmorgen liep ik over de markt in ons dorp langs de notenkraam, toen ik iemand hoorde zeggen: “Hey, ben jij Jasmijn?” Ik: ”ja, dat klopt! “O! En ben je fotograaf?” ”Ja, dat klopt ook!” Zei ik met een grote glimlach. ”Nou, dan hebben wij binnenkort een kennismaking met jou!” En zo kwam ik er achter dat Elmar, van de notenkraam Nuts & More ging trouwen met zijn Lotte. Sindsdien koop ik bijna elke woensdag de lekkerste nootjes bij hem ^^

9 juli 2021 was de grote dag van dit lieve en mooie stel. Een dag met een diamanten rand, een dag vol humor, liefde, persoonlijkheid, blije gasten en lekker eten. Een dag met prachtige bloemen en styling, want dat kon niet anders als de bruid de assistent van weddingplanner Paperplanes is ;). Ook waren de verwachtingen hoog wat de jurk van Lotte betrof aangezien zij bij Taft en Tule werkt. Die hoge verwachtingen heeft ze meer dan waar gemaakt, want wat een PRACHTIGE jurk en wat stond hij jou schitterend, Lot!

Elmar & Lotte, het was een groot feest om jullie bruiloft vast te leggen. Heel veel geluk en liefde wens ik jullie!

Veel dank aan al deze fijne leveranciers:
Videograaf: @imoti_film
MUAH: @leonieeverhoef
Jurk: @madilanebridal by @taftentule_bridal
Pak: @michaelgisoweddings
Styling: @paperplanes_weddings
Sweets: @gijsbertvandekraats
Boeket: @indewatermolen
Locatie: @debatterijen

SLUIT