MENU

Toen ik een aantal maanden geleden mijn mailbox checkte maakte mijn hart een sprongetje; een aanvraag van een bruidspaar met als trouwlocatie: Griekenland! (Een bruiloft fotograferen in Griekenland stond hoog op mijn lijstje :)) Ik ontmoette Ziko & Romy tijdens een gezellig kennismakingsgesprek en al snel bleek dat hun bruiloft ontzettend mooi en bijzonder zou gaan worden. En niets was minder waar; het was bijzonder!

Bruiloft op Karpathos

In mei vlogen mijn man (aka assistent ^^) en ik samen met alle gasten naar het zonovergoten Karpathos, waar de grote dag van Romy & Ziko werkelijkheid werd. Stralend weer, fantastische uitzichten, mooie locaties, fijne details, heerlijk eten en een hoop liefde. Je kunt mij als bruidsfotograaf dan niet gelukkiger maken! Romy en Ziko zijn op Grieks orthodoxe wijze getrouwd, wat absoluut een bijzondere ervaring was. Ze hebben de liefde voor elkaar gevierd in het bijzijn van hun hechte familie en vrienden, en omdat Ziko’s familie verspreid woont over de wereld was dat extra speciaal. Stuk voor stuk lieve en mooie mensen! Na de ceremonie vond de bridal shoot plaats. We hadden de shoot zo gepland dat dit precies zou zijn tijdens het golden hour; en wauw dat licht, zo magisch mooi! Daar kan ik nooit genoeg van krijgen. Eenmaal terug bij hotel Nereides is er heerlijk gegeten, genoten en gefeest tot in de late uurtjes. Hieronder vinden jullie een selectie van deze mooie bruiloft in Griekenland!

Lieve Ziko & Romy, ik vond het geweldig om jullie bruiloft vast te leggen! Blijf de liefde vieren, jullie hele leven!

SLUIT