Info & werkwijze

Bruiloften zijn uniek. En ik ben er graag bij om jullie liefdesverhaal vast te leggen!

Jullie gaan trouwen, van harte gefeliciteerd! Een ontzettend leuke en spannende periode waar jullie toeleven naar de bruiloft. Een dag waarin jullie de liefde gaan vieren en bezegelen, samen met degene die je lief zijn. Een dag vol emoties, geluk, mooie aankleding en locaties en natuurlijk heerlijk eten. Jullie gaan op zoek naar leveranciers en daar hoort ook een bruidsfotograaf bij. Om te beginnen hebben we een fijn kennismakingsgesprek waarin we praten over jullie dromen en plannen. Ik leer jullie graag kennen! Natuurlijk hebben jullie ook de mogelijkheid om albums in te kijken. Wanneer het klikt en jullie mij akkoord geven om jullie bruiloft te fotograferen, zetten we de datum vast. We gaan jullie liefde vieren!

Het is zo ver, jullie grote dag is aangebroken! Tijdens de shoot leg ik jullie liefde voor elkaar vast, precies zoals jullie zijn. Een heerlijk moment met z’n tweeën. De rest van de dag let ik erg op details, momenten en emoties. Ik zal m’n uiterste best doen om jullie verhaal zo puur mogelijk vast te leggen, zodat je later steeds opnieuw kunt genieten van al die mooie momenten en herinneringen.

Als jullie grote dag voorbij is, zijn foto’s een van de belangrijkste herinnering van jullie bruiloft. Na de bruiloft ontvangen jullie binnen een week een preview om alvast na te genieten. Wanneer alle foto’s nabewerkt zijn en een album gewenst is, ga ik met het album aan de slag. Ook daar hebben jullie inspraak in. Uiteindelijk ontvangen jullie de foto’s die het verhaal van jullie liefde vertellen op een mooie USB-stick. 

Ja, wij willen graag kennismaken!

Wat leuk, ik ook! Dromen jullie er ook van dat jullie foto’s licht, romantisch en tijdloos zijn? Als dit is wat jullie aanspreekt zijn wij waarschijnlijk een match! Prijzen beginnen vanaf €1395 voor 6 uur bruidsfotografie. Dit is altijd inclusief:

  • Gezellig kennismakingsgesprek
  • Selecteren en nabewerken van jullie foto’s
  • Foto’s in hoge resolutie op een mooie usb-stick
  • Online gallery om met vrienden en familie te delen

Stuur een mailtje via het contactformulier en ik stuur jullie meer informatie over mijn prijzen, albums en beschikbaarheid. Ik zie er naar uit jullie te ontmoeten!